Kiderült, mikor debütál streamingen a rekordokat döntögető Agymanók 2

Kiderült, mikor debütál streamingen a rekordokat döntögető Agymanók 2

Streamingen is bizonyíthat az Agymanók folytatása, amelyben a főszereplő Riley-nál beüt a pubertás. 

Június közepén debütált a mozikban az Oscar-díjjal jutalmazott Agymanók folytatása, amelynek a főszereplője ismét Riley lett, pontosabban az őt uraló régi és új érzelmek. A 2015-ben bemutatott első részben Rileyt kislányként ismerhették meg a nézők, aki édesapja új állása miatt a békés kertvárosból San Franciscóba költözik a családjával, ami egy sor belső konfliktust idéz elő a kislányban. A folytatásban Riley viszont már a kamaszkorba lép be, ami alaposan feladja a leckét a Fejhadiszálláson ügyködő érzelmeknek.

Az Agymanók 2-ben visszatér az első részből megismert DerűBánatHaragMajré és Undor, de a pubertás beköszöntével egy új érzelem is megjelenik a színen. Ő a sok bőrönddel érkező, vörös loboncú Szorongás, aki korábban soha nem látott módon kavarja fel az indulatokat. Az új karakternek az eredeti angol szinkronban a Stranger Things színésznője, Maya Hawke adja a hangját.

A Disney+ a minap jelentette be, hogy a Pixar nagy sikerű meséjét szűk két héten belül már otthon is nézhetjük, szeptember 25-ét érdemes bevésni a naptárakba. Az animációs film egyéként hatalmas mozis siker volt, már hat héttel a megjelenése után minden idők legsikeresebb animációs filmje lett, lekörözte a 2019-ben bemutatott Jégvarázs 2-t, de a tavalyi nyár blockbusterét, a Barbie-t is, miután 1.46 milliárd dollárt sikerült összehoznia a kasszáknál. 

Borítókép forrása: Pixar 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN