Az istenek alkonya: új előzetes érkezett Zack Snyder animációs északi mitológiájához

Az istenek alkonya: új előzetes érkezett Zack Snyder animációs északi mitológiájához

Zack Snyder északi mitológiára koncentráló fantasyszériája hamarosan befut a Netflixre, addig is itt az új, extrán véres nagy előzetes.

Bár a Rebel Moon-filmek nem arattak osztatlan sikert, most egy újabb Zack Synder-féle alkotás érkezik a Netflixre, ezúttal egy igen erőszakos animációs széria személyében. Az istenek alkonya (Twilight of the Gods) amolyan vikingsztori lesz Syner módra, amit a Stone Quarry Animation készített, a főbb szereplőknek pedig olyan színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Rahul Kohli, Paterson Joseph, Jamie Clayton, Birgitte Hjort Sørensen, Kristofer Hivju, Thea Sofie Loch Næss, John Noble és Peter Stormare. Érdemes megjegyezni, hogy Synder ezúttal nem rendezőként jegyzi a sorozatot, hanem íróként és producerként, a direktori feladatokat a képregényes animációs filmjeiről ismert Jay Oliva (A sötét lovag visszatér) látja el. 

A sztori középpontjában egy ádáz harcos, Sigrid áll (Sylvia Hoeks), aki megmenti Leif király (Stuart Martin) életét egy csatában, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a két karakter halálosan egymásba szeret. Ez azonban nem az a történet, ahol a főszereplők boldogan élnek, amíg meg nem halnak, jön ugyanis a bosszúálló Thor (Pilou Asbæk), a két harcos pedig nem tehet mást, mint hogy az istenek ellen is kardot ragad.

A nyolc epiódos első évad szeptember 19-én debütál a Netflixen, az új nagy előzetes idelent nézhető. 

Borítókép forrása: Netflix 

Kövess Minket!



Gamer szótár