Befutottak az első kritikák a Pingvinhez, Colin Farrell akkorát alakít benne, mint a ház

Befutottak az első kritikák a Pingvinhez, Colin Farrell akkorát alakít benne, mint a ház

 A korai kritikák máris a valaha volt egyik legjobb képregényadaptációnak nevezik a Pingvin sorozatot.

Bár a gothami szupergonoszra fókuszáló sorozat csak jövő héten érkezik a Max kínálatába, a kritikusok szokás szerint idő előtt belekukkanthattak Lauren LeFranc gengszerszériájába, amelyben Colin Farrell formálja meg az antihős Pingvint, és nem is akárhogy. Az első kritikák alapján ugyanis a színész élete egyik legjobb alakítását nyújtja a Batman spin-offban.

Íme néhány kritikusi vélemény a hamarosan érkező Pingvin sorozatról:

A Pingvin egy képregénysorozat azoknak, akik nem szeretik a képregénysorozatokat, és képregényrajongóként ezt a legnagyobb tisztelettel mondom.” (Kyle Wilson, The Lamplight Review)

„A Maffiózók jegyében készült krimi fantasztikus színészi játékkal és lenyűgöző vizuális stílussal.” (Joshua Ryan, FandomWire)

„Farrell ismét remekül hozza a kaotikus karaktert.” (Chase Hutchinson, Collider)

„Colin Farrell elképesztő, minden idők egyik legnagyobb képregényes színészi teljesítményét nyújtja”. (Joshua Ryan, FandomWire)

„Ez egy felvizezett Gengszertkorzó típusú dráma, amelynek központi figurája történetesen mutat néhány közös vonást egy bizonyos híres karakterrel.” (Alan Sepinwall, Rolling Stone)

„Szóval ez nem csak egy szimpla szupergonosz eredetsztori? Túlságosan leegyszerűsítő lenne egy antagonista származástörténetének nevezni.” (Aramide Tinubu, Variety)

„Meglepően sok mélység van a Pingvin néhány karakteralkotásában.” (Christopher Cross, Asynchronous Media)

„A sorozat reményt ad a közönségnek, hogy a DC Comics-nál és a Warner Bros. Discovery-nél jó kezekben van a franchise. (M.N. Miller, Geek Vibes Nation)

„Lehet, hogy a Pingvin nem egy az egyben gyógyír a szuperhősök fáradtságára, de kétségkívül hatásos gyógyszer a tünetek kezelésére.” (Glen Weldon, NPR)

Mindeközben pedig a Rotten Tomatoes-ra is befutottak az első vélemények, amelyek alapján elmondható, hogy a Pingvin jobban debütált a filmkritikákat összegző oldalon, mint a Robert Pattinson főszereplésével készült Batman. A spin-off ugyanis egy héttel a premier előtt 91 százalékkal rúgta be az ajtót 32 szakmai vélemény alapján, míg a 2022-es film anno 89 százalékkal nyitott. A cikk írásának pillanatában pedig még ennél is jobb a helyzet: jelenleg 93 százalékon áll a gothami szupergonosz eredetsztorija. 

Kövess Minket!



Gamer szótár