Ran-Disney hív a streaming: 30 kihagyhatatlan film és sorozat a borongós estékre

Ran-Disney hív a streaming: 30 kihagyhatatlan film és sorozat a borongós estékre

Ha egyszer nekiülsz megnézni ezeket, nem fogsz bírni felállni majd a kanapéról.

Bizony, már a Disney+ is ötödik éves, de a 2019-ben indult streamingszolgáltatás azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Ez nem véletlen, hiszen eleve a Disney az egyik legnagyobb filmstúdió a piacon, tehát van mit a tejbe aprítaniuk, és eléggé termékenyek is ebben az iparágban. Ráadásul a Marvellel közösön egy egész birodalmat építettek a mozgóképes kultúra berkein belül, és bár a Végjáték óta leszállóágban van ez a franchise, még így is milliárdokat termeltek számukra a képregényhősök, akikről érthető módon továbbra sem mondanak le.

Ezeket olvastad már?

Bár az is igaz, hogy a streamerplatform rengeteg családbarát filmet kínál – például az összes Pixar-filmet, köztük a L'ecsót (Ratatouille - 2007) –, ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen animációs filmeken túl is megtalálhatja az ember a szórakozását, a számtalan Star Wars alkotásról pedig már ne is beszéljünk, de kiemelhetnénk még a 20th Century Fox felvásárlása után megszerzett filmeket is. Az egyik legváltozatosabb kínálattal várja az érdeklődőket a Disney+, ami nem véletlen, hiszen ez is az egyik legnagyobb a riválisok közül.

Az animációs filmek kétségtelenül a Disney alapkövei maradnak, míg világ a világ, a streamingszolgáltató sokkal többet kínál, mint a vállalat klasszikus, gyermekbarát mozifilmjei. Az Aladdin és a Szépség és a Szörnyeteg mellett élőszereplős Oscar-díjasok, sci-fi gyöngyszemek és szárnyaló romantikus komédiák is helyet kapnak. Íme a 30 legjobb cím szeptemberre és egész őszre, melyek legalább olyan kiszámíthatatlanok és izgalmasok, mint maga az időjárás.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez


10 Things I Hate About You | 10 dolog, amit utálok benned (1999): imdb pontszám: 7.3 / Rotten Tomatoes nézői értékelés: 69%

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár