Dobjatok el mindent, itt a Squid Game második évadának első előzetese

Dobjatok el mindent, itt a Squid Game második évadának első előzetese

Igaz, még csak egy kedvcsinálóról van szó, de a hangulatot már ennek is sikerül megalapoznia. 

Év végén visszatér a Netflixre az óriási sikert aratott dél-koreai túlélődráma, a Squid Game (magyarul Nyerd meg az életed), amire állítólag olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy a nézők komoly terhelést róttak a hálózatokra, és az internetszolgáltatók helyénvalónak érezték, hogy nekik is csurranjon-cseppenjen némi kis jutalom az infrastruktúra biztosításáért. Bár már az első évad sztorija is kerek egészet alkotott, a Netflix pénzügyi szempontból nagy ziccert hagyott volna ki, ha nem folytatja a szériát, így december 26-án megkapjuk a streamingszolgáltató valaha volt legnézettebb sorozatának második etapját is. 

A Netflix csütörtökön a Geeked Week esemény keretén belül mutatta be az első hivatalos előzetest, amit a pontosság kedvéért inkább kedvcsinálónak neveznénk, mivel egyelőre nem sok minden derül ki belőle, de a lényeget már így is tudjuk: új öldöklős játék veszi kezdetét, az első évad nyertese, Szong Gihun (Lee Jung-jae) pedig ismét zöld tréningszerkóban találja magát 455 rémült játékossal az oldalán. Az Emmy-díjas sorozat folytatásában visszatér még Lee Byung-hun, Wi Ha-jun és Gong Yoo is, de persze lesznek új arcok is szép számmal.

Szong Gihun, aki bosszút esküdött az első évad végén, visszatér, és újra csatlakozik a játékhoz. De vajoin sikerül-e bosszút állnia? A Frontember ezúttal sem tűnik könnyű ellenfélnek. A két világuk közötti ádáz összecsapás a harmadik évad sorozat fináléjában folytatódik, amelyet jövőre mutatunk be.” – árulta el még korábban a széria alkotója, Hwang Dong-hyuk.

A második évaddal tehát nem ér véget a dél-koreai Battle Royale, lesz még egy harmadik évad is, amit ráadásul már jövőre megkapunk, és ezzel együtt zárul majd le a történet – pontosaban a fő történetszál, ugyanis nagy valószínűséggel spin-offok is várhatók majd a Squid Game-univerzumba.

Borítókép forrása: Netflix

Kövess Minket!



Gamer szótár