Már Thort, Lokit és Odint is láthatjuk a Sandman második évadához érkezett új videóban

Már Thort, Lokit és Odint is láthatjuk a Sandman második évadához érkezett új videóban

Álom visszatér a Sandman második évadában, és vele tart Orpheus, Odin, Thor, Loki és a Végtelenek családjának eddig ismeretlen tagjai is. 

Bár a Netflixnek van pár jócskán középszerű sorozata, a Sandman: Az álmok fejedelme nem ilyen. A misztikus dark urban fantasy (vagy minek is nevezzük) minden csak nem középszerű, ehhez persze kellett egy jó alapanyag is, ami adott esetben kétségkívül rendelkezésre áll, a szóban forgó mű ugyanis Neil Gaiman elképesztőenn jól sikerült Sandman képregénysorozatát adaptálja.

De ezzel persze semmi újat nem mondtunk, ahogy azzal sem, hogy jön a második évad, amelyben visszatér majd a címszereplő Álom (vagy ha úgy jobban tetszik Sandman vagy Morpheus), és vele tart egy rakat új arc is, Neil Gaiman képregényes világa ugyanis telis-tele van a popkultúrából is jól ismert szereplőkkel. Bár előzetest egyelőre nem kaptunk, a Netflix Geeked Week eseménye kapcsán befutott egy kulisszák mögötti videó, amelyben mindenekelőtt a Sandman színésze, Tom Sturridge látható, de feltűnik benne Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park és Donna Preston is mint Álom testvérei, Halál, Vágy és Kétségbeesés. Bepillantást nyerhetünk továbbá olyan új, a skandináv mitológiából ismert karakterekbe is, mint például Thor (Laurence O'Fuarain), Loki (Freddie Fox) és Odin (Clive Russell), de a Végtelenek családjának tagjait is láthatjuk végre egy asztalhoz ülni. 

Szerintem az egyik legizgalmasabb dolog ebben az évadban az, hogy most először láthatjuk együtt a Végteleneket, hogy ez a rendkívüli család együtt létezik a képernyőn” – áradozott Tom Sturridge , a Sandman színésze.

"Teljesen új szereplők, teljesen új világok és történelmi időszakok váltják egymást, amelyeket felfedezhetünk. Bemutatjuk az Végetelenek családjának többi tagját” – tette hozzá a sorozat showrunnere, Allan Heinberg.

Jön tehát a második évad, hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudni, a készítők csupán annyit kötöttek az orrunkra, hogy a Sandman új etapja valamikor 2025-ben várható. 

Borítókép forrása: Netflix 

Kövess Minket!



Gamer szótár