20 éves a Lost: Így festenek a főszereplők, akkor és most

20 éves a Lost: Így festenek a főszereplők, akkor és most

14 évvel a lezárást követően visszautaztunk a különös szigetre, és megnéztük hogyan néztek ki akkor, és most a főszereplők.

Majdnem másfél évtizeddel azután, hogy a Lost 2010-ben véget ért, egyes rajongók még mindig beszélgetnek, illetve töprengenek a finálé váratlan fordulatáról.

A Matthew Foxot, Josh Hollowayt és Evangeline Lillyt is felvonultató sorozat premierje 2004. szeptember 22-én volt az ABC-n. A széria az Oceanic Airlines 815-ös járatának túlélőinek történetét mesélte el, miután az lezuhant egy trópusi szigeten, de eközben visszaemlékezéseket is kaptunk a baleset előtti életükből, ezáltal jobban megismerhettük a szereplőket, illetve motivációjukat. Bár a Lostnak már egy jó ideje vége, sokan időről-időre előveszik és újra megnézik a hat évadot, mert valljuk be, az egyik legjobb alkotásként van számontartva jelenleg is. A streamingnek köszönhetően pedig könnyedén belevetheti magát bárki a sorozatba, legyen szó régi vagy új rajongóról – a Netflixen még mindig elérhető a széria.

Ezeket olvastad már?

A sorozat premierje óta eltelt évek alatt sok minden változott a sztárok számára, és bár a Lost kvázi örökre megváltoztatta a televíziózást, nem mindenkinek volt fenékig tejfel a karrierje. Mindenesetre húsz esztendővel ezelőtt több, mint 18 millió nézőt ültettek le a képernyők elé, és az ABC egyik legnézettebb programjává vált. Ikonikus karaktereit aki látta, biztosan nem felejti el, főleg, hogy közülük például Evangeline Lilly még A hobbit trilógiában is feltűnt, de az MCU-ban is komoly szerep hárult rá, Darázsként igyekezett segíteni a Hangyának. Ettől függetlenül most húsz év távlatából megnéztük miként festettek akkor, és most a széria legfontosabb szereplői.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Matthew Fox, mint Jack Shephard

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár