A Lost sorozat Hurley-je boldogan nosztalgiázik a 20 éves széria díszletei között

A Lost sorozat Hurley-je boldogan nosztalgiázik a 20 éves széria díszletei között

20 éve mutatta be az amerikai ABC csatorna a Lost sorozatot, amit minden idők legnépszerűbb és legnagyobb hatású szériái között tartanak számon.

Az idehaza Lost – Eltűntek címmel vetített széria az alapfelállás szerint egy lakatlan trópusi szigeten rekedt csoport mindennapjait követi nyomon, akik egy repülőgépbaleset következtében keveredtek az isten háta mögötti helyre. A sorozat ötlete Lloyd Braun fejéből pattant ki, aki a Számkivetett, az Alkonyzóna, A legyek ura és a Surviver című valóságshow ötvözetének szánta a dolgot, az ötlet pedig bejött: a széria 2004-től 2010-ig futott, a nézők imádták, ráadásul számos szakmai elismeréssel is gazdagabb lett, köztük Emmy- és Golden Globe-díjakkal is.

A sorozat Hurley-je, Jorge Garcia a 20 éves évforduló apropóján visszalátogatott az ikonikus díszletek közé, az Entertainment Weekly pedig egy jópofa, exkluzív videót készített a színész nosztalgikus kalandjáról. Garcia olyan, a sorozatból jól ismert ikonikus kellékekkel találta magát szembe, mint például a Dharma-furgon, amely kapcsán többek közt azt is elárulta, hogy akkoriban még azt sem tudta, hogyan kell kézi váltós autót vezetni, így 3. évad 10. epizódja alaposan feladta neki a leckét, de közben roppant jól is szórakozott - a többi színésszel egyetemben. A sztár a lezuhant Oceanic 815-ös járatának egy darabja mellett is elmélázott, ami még a pilot epizódban tűnt fel, de az a gyümölcsös snack is felbukkant az ikonikus díszletek között, amit az 5. évad 17. részében Garcia karaktere, Hurley felajánl a Jacob nevű szereplőnek, akit Mark Pelligrino alakít a sorozatban. 

Aki a fenti videót látva kedvet kapott a sorozathoz, annak van egy jó hírünk: a komplett Lost széria elérhető a Disney+ kínálatában, de a Netflixen is streamelhető.  

Borítókép forrása: ABC 

Kövess Minket!



Gamer szótár