Új előzetesen Chris Evans és  a Szikla karácsonyi filmje, a Red One

Új előzetesen Chris Evans és a Szikla karácsonyi filmje, a Red One

A magyarul A hullahó-akció címmel érkező karácsonyi akcióvígjátékban Chris Evans és Dwayne Johnson nem lesznek puszipajtások. 

Új karácsonyi akcióvígjáték a láthatáron: a Red One azzal a felütéssel indul, hogy a Mikulásnak (akit J.K. Simmons alakít) nyoma vész az Északi-sarkról, minden bizonnyal a gonosz Krampusz elrabolta, ezért riadóztatnak mindenkit, aki számít, hogy előkerítsék a nagyszakállút még karácsony előtt. A cél érdekében végül kénytelen kelletlen, de az északi-sark biztonsági vezetője (Johnson) és egy hírhedt nyomozó (Evans) áll össze – utóbbi nem összszántából vállalkozik a feladatra, Lucy Liu rabolta el, hogy segítsen nekik megtalálni a Mikulást.

Nem foglak kedvelni. Azonnal meg tudom mondani. Itt mindenki közül téged kedvellek a legkevésbé” – mondja Evans a Szikla karakterének, de mutatjuk inkább a frissen érkezett második trailert.

A rendezői székbe az új Jumanji-filmek direktora, Jake Kasdan csüccsenhetett bele, a forgatókönyvet pedig a Halálos iramban sztorijaiért is felelős Chris Morgan vetette papírra Hiram Garcia ötlete nyomán. A fentebb említett színészeken túl Kiernan Shipka, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Nick Kroll és Wesley Kimmel is látható lesz a karácsonyi szezon nagy durranásának ígérkező akciófilmben, ami egyébként durván nagy költségvetéssel készült, 250 millió dollárra rúgott a végösszeg. Összehasonlításként a Dűne: Második részt például 190 millió dollárból sikerült kihozni, de a Deadpool & Rozsomák is megállt 200 millió dollárban. 

A Red One, azaz A hullahó-akció a magyar mozikat sem kerüli el: november 14-ét kell bevésni a naptárakba. 

Borítókép forrása: Amazon MGM Studios

Kövess Minket!



Gamer szótár