Az új Linkin Park szállítja a LoL-vb himnuszát, hallgasd meg már most!

Az új Linkin Park szállítja a LoL-vb himnuszát, hallgasd meg már most!

Az év egyik legizgalmasabb dalának stúdiós verziójára már nem kell sokat várni.

Szeptember 25-én, azaz holnapután útjára indul az év legnagyobb esporteseménye, a 2024-es League of Legends-világbajnokság. A csapatok már megérkeztek Európába, ahol a következő másfél hónapban eldől, kik lesznek azok, akik a magasba emelhetik a nagybetűs trófeát. Ameddig a készülődés pillanatai zajlanak, addig már lehet dúdolgatni a Worlds 2024 hivatalos himnuszát, ugyanis a Riot Games megerősítette az előadót és a dal címét.

Ezeket olvastad már?

Linkin Park - Heavy Is The Crown

Ahogy arra számítani lehetett, a szivárogtatóknak megint igazuk volt. A közösségi médiában már többször összeboronálták a Chester Bennington halála után újra fellángoló együttest és a vb-t, de egészen tegnapig kellett várni a hivatalos bejelentésre. Mike Shinoda és Emily Armstrong, valamint a banda többi tagja már alig várja, hogy élőben előadhassák majd ezt az igencsak ütős, a Meteora albumot megidéző tracket. Ha nem bírod kivárni a stúdiós verziót, akkor itt van egy élő felvétel a hamburgi koncertről, ahol elhangzott a Heavy Is The Crown is.

A videoklip holnap 17:00-kor debütál YouTube-on, ahol garantáltan Fakerből és a T1-ból nem lesz hiány, ugyanis a valaha volt legeredményesebb LoL-szervezet a címvédője a világversenynek.

A Worlds 2024 összes mérkőzését magyarul, élőben követheted az Esport1 csatornáin: TwitchenYouTube-onTikTokon, valamint a lolesports.com oldalán, ahol dropok várnak rád! Start: szeptember 25-én 13:00-kor!

Kövess Minket!



Gamer szótár