TEC: Befejeződtek a selejtezők, itt van minden magyar továbbjutó!

TEC: Befejeződtek a selejtezők, itt van minden magyar továbbjutó!

Büszkék lehetünk a magyarokra, kiválóan teljesítettek a nagyon erős nemzetközi mezőnyben.

A T-Esport Bajnokság, azaz TEC legizgalmasabb pillanataira már nem kell sokat várni, ugyanis a mai napon elindul a svájci szakasz. Összesen tizenöt selejtezőt rendeztek, amely mindegyikén volt magyar érdekeltség, így lehetett szurkolni a srácoknak az európai tornán. League of Legendsben, Counter-Strike 2-ben és EA Sports FC 24-ben a Swissben is lesznek magyarok, akikért lehet szorítani, Brawl Starsban sajnos nem jött össze a továbbjutás. De kik is azok, akik hamarosan feltűnnek majd a képernyőkön? Itt van mindenki, aki a piros-fehér-zöld zászló alatt kergeti a gólokat, killeket és frageket!

Ezeket olvastad már?

League of Legends

Már rögtön az első selejtezőn sikerült a Lenovo Legion Honvédnak bejutni a top 4-be, ők adták meg a TEC alaphangját. Pareszékhez csatlakozott Benzz szintén az első kvalifikációból, majd érkezett az egyik legnagyobb névnek számító Zero Tenacity, bluerzorral a jungle-ben.

  • Lenovo Legion Honvéd (Buchi, PARESZ, LAGOLINAS, RAGNARR, ZEKO)
  • Team Pipibaat (Nenad, Pipibaat, Diva, BENZZ, Mahonix)
  • Zero Tenacity (Melonik, BLUERZOR, iwanan, Royeq, Erdote)

Counter-Strike 2

Hiába szerepelt remekül a WiLD MultiGaming, hiába próbálkozott több különböző mixszel Aaron, végül ketten lesznek ott a jól ismert nevek közül a legjobb tizenhat között.

  • asdasd (stressarN, xicoz, ritchiEE, FLEAV, Q-Q)
  • Kubix Esports (GEJMZILLA, v1w, ammar, rosoneriii, tripey)

EA Sports FC 24

Nem túlzás kijelenteni, hogy minden esélye megvan a magyaroknak arra, hogy a végső győzelem kapujában felsorakozzanak. Egészen elképesztő formában vannak a hazai kiválóságok, retteghetnek az ellenfelek.

  • Akiknek lehet szorítani: VenBalazs, HorvathG, ivanyiaron8, Matefifa6, RolandCR7x

A svájci szakasz a LoL-lal kezdődik, már ma lehet követni az eseményeket az esport2tv Twitch csatornán 19:30-tól. Holnap indul a CS2, szerdán az FC 24. Minden magyar érdekeltséget élőben követhettek, ne maradjatok le egyetlen mérkőzésről sem!

Kövess Minket!



Gamer szótár