Hivatalos: Freddie Prinze Jr.-ral jön a Tudom, mit tettél tavaly nyáron folytatása

Hivatalos: Freddie Prinze Jr.-ral jön a Tudom, mit tettél tavaly nyáron folytatása

 Freddie Prinze Jr. a Tudom, mit tettél tavay nyáron új részében visszatér Ray Bronson szerepében. 

Az elmúlt években újra trendi lett a slasher műfaj, gondoljunk csak a Sikoly franchise ötödik és és hatodik részére, amelyek sikeres vérátömlesztésnek bizonyultak a népszerű horrorszéria feltámasztására. Tavaly év elején pedig az a hír futott be, hogy fejlesztés alatt áll a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorror-franchise legújabb felvonása is, amit a Sony hoz majd tető alá, a stúdió pedig állítólag Jennifer Love Hewitt-ot és Freddie Prinze Jr.-t is vissza szeretné hívni a készülő új részhez, akik az eredeti filmek oszlopos tagjai voltak Ryan Phillippe és Sarah Michelle Gellar mellett. 

A Deadline most arról számolt be, hogy Freddie Prinze Jr. biztosan visszatér a folytatásban, és ezúttal is Ray Bronson szerepében lesz majd látható. Ami Love Hewitt-ot illeti, úgy tudni, hogy a stúdió és a színésznő között jelenleg is folynak a tárgyalások, hogy újra eljátssza Julie James karakterét.

A rendezői székben Jennifer Kaytin Robinson foglal helyet, a forgatókönyvet pedig Sam Lansky és Kaytin Robinson írja Leah McKendrick ötlete nyomán, azt azonban egyelőre hétpecsétes titok fedi, hogy miről szól majd a folytatás. A korábban bejelentett szereplők között van Chase Sui Wonders, Madelyn Cline, Sarah Pidgeon, Tyriq Withers és Jonah Haur-King.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron trilógia első része 1997-ben jelent meg, és egy baráti társaságot követünk benne, két fiút és két lányt az érettségi bankett éjjelén, akit véletlenül autóval elgázolnak egy embert, majd ijedtükben a holttestet a tengerbe dobják. Az idegen végül magához tér, az egyik fiú azonban szándékosan a vízbe folytja. Bár a barátok megfogadják egymás között, hogy titokban tartják a történteket, egy rejtélyes idegen a nyomukba szegődik, és élő lelkiismeretként fizetteti meg velük, amit a bankett éjjelén tettek.

Borítókép forrása: Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection 

Kövess Minket!



Gamer szótár