Emmy-díjas színésszel jöhet az HBO-s Lámpások sorozat

Emmy-díjas színésszel jöhet az HBO-s Lámpások sorozat

Kiderült, ki alakítja a legismertebb Zöld Lámpást, Hal Jordant az HBO készülő sorozatában? 

Az HBO júniusban hivatalosan is megerősítette, hogy készülőben van a Lámpások (Lanterns) című DC-sorozat, amelynek középpontjában a két legismertebb Zöld Lámpás, John Stewart és Hal Jordan áll majd – utóbbi karaktert Ryan Reynolds formálta meg 2011-ben egy mozifilmben, ami minden szempontból elég nagy bukás volt. Bár a szereplőgárdáról egyelőre nem érkezett hivatalos információ, a Deadline most arról számolt be, hogy az Emmy-díjas Kyle Chandler tárgyalásokat folytat az HBO-val Hal Jordan karakterének megformálásáról.

Chandlert a Tiszta szívvel foci című sportdráma sorozat kapcsán jutalmazta a szakma Emmy-díjjal, de a színész olyan filmekben is feltűnt, mint A régi város, az Éjszakai játék vagy a Super 8. Fontos megjegyezni, hogy a casting híre nincs kőbe vésve, Josh Brolin, Matthew McConaughey és Ewan McGregor neve is felmerült már a szerep kapcsán.

Forrás: Erik Pendzich/REX/Shutterstock

A nyolc epizódosra tervezett széria mögött egyébként az Ozark-sorozatot is jegyző Chris Mundy áll, a forgatókönyvért pedig Damon Lindelof, a Lost – Eltűntek alkotója és Tom King író, képregényíró, volt CIA-s tiszt felel.  

John Stewart és Hal Jordan a DC leglenyűgözőbb karaktereinek egyike, és a Lámpások életre kelti őket egy eredeti detektívtörténetben, amely részét képezi majd a jövő nyáron érkező Supermannel induló DCU-nak” – mondta James Gunn és Peter Safran, a DC Studios társelnökei a széria bejelentésekor.

Borítókép forrása: DC Comics 

Kövess Minket!



Gamer szótár