A Longlegs forgalmazója szállítja a mozikba Stephen King egyik legszürreálisabb sztoriját

A Longlegs forgalmazója szállítja a mozikba Stephen King egyik legszürreálisabb sztoriját

Tom Hiddleston főszereplésével érkezik a Chuck élete, amely Stephen King egyik rendhagyó történetét adaptálja.

Mike Flanagennek a 2017-es Bilincsben és a 2019-es Álom doktor című filmekkel már sikerült bebizonyítania, hogy van érzéke a Stephen King-történetekhez, hamarosan pedig egy újabb, meglehetősen furcsa King-történet érkezik majd a rendező tolmácsolásában. A Chuck élete (The Life of Chuck)Minél véresebb című antológiakötetben jelent meg itthon még 2020-ban, vagyis ez esetben egy kisregényről van szó, nem egy komplett regényről, de ez persze nem jelenti azt, hogy az író elnagyolt munkát végzett volna, épp ellenkezőleg.

A Chuck élete egy igazán különleges történet a horrorszerző tollából, aki ezúttal fordított időrendben írta meg a történetet. Főszereplőnk egy Chuck Krantz nevű férfi, akinek a 39 éves korában agydaganat miatt bekövetkezett halálával veszi kezdetét a történet, legvégül pedig a gyermekkorát ismerjük meg, amelynek valamilyen formában köze van egy különös, kísértetjárta házhoz.

A rendező személye és az alapanyag mellett az is igencsak ígéretesen hangzik, hogy a címszerepben Tom Hiddleston lesz látható, továbbá Karen Gillan, Chiwetel Ejiofor és Mark Hamill is feltűnik majd a történetben. A filmet egyébként a Torontói Filmfesztiválon mutatták be, ahol közönsgédíjat kapott, ami szintén arra utal, hogy ez lehet az egyik legjobb King-adaptáció, ami eddig készült. Nemrégiben pedig az is kiderült, hogy a film a méltán híres NEON forgalmazásában jut majd el a mozikba, amely olyan filmeket szállított eddig, mint az Élősködők, A szomorúság háromszöge, az Egy zuhanás anatómiája vagy épp a nyár nagy horrorszenzációja, a Nicolas Cage főszereplésével készült Longlegs - A rém

Premierdátum ugyan még nincs, az azonban kétségkívül ígéretes, hogy a Neonnál landolt a projekt, és csak remélni tudjuk, hogy a Chuck élete a hazai mozikat sem kerüli majd el. 

 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN