Több millió órát bámultuk a képernyőt a Mindvégig Agatha első része miatt

Több millió órát bámultuk a képernyőt a Mindvégig Agatha első része miatt

Sokakat vonzott a képernyők elé a Mindvégig Agatha első epizódja.

A Marvel boszis sorozatának első része a debütálását követő egy hétben 9,3 millió nézőig jutott el a Disney+ streamingplatformon – adta hírül a Variety. Ha a nézettséget megszorozzuk a szóban forgó epizód hosszával, akkor pedig azt az eredmény kapjuk, hogy az első rész 6.5 millió órán át ültette oda a nézőket a képernyők elé. 

A Variety szerint a Mindvégig Agatha nyitánya nagyjából megegyezik a Percy Jackson és az olimposziak című fantasysorozatáéval, amely 2023 decemberében debütált, és amely hat nap alatt 13,3 millió megtekintést ért el. A Csillagok háborúja-széria, Az akolitus szintén hasonló számokat produkált, öt nap alatt 11,1 millióan tekintették meg. Bár az Agatha készítői sem panaszkodhatnak, az Ahsokával szemben már egyértelműen alulmaradt a Marvel Studios sorozata, a szóban forgó Csillagok háborúja széria ugyanis, amely 2023 augusztusában mutatkozott be, rövidebb idő alatt magasabb nézettséget ért el: 14 millió megtekintést hozott össze mindössze öt nap leforgása alatt.

A Mindvégig Agatha (Agatha All Along) a 2021-es Marvel minisorozat, a WandaVízió spinoffja, amelyben Agatha Harkness (Kathryn Hahn), a gonosz boszorkány kapja a főszerepet, aki egy hatalmas összetűzést követően elvesztette a varázserejét Wanda, a Skarlát Boszorkány bűbája miatt. Az új sorozat ennek megfelelően tehát innen veszi fel a fonalat, Agatha pedig egy befásult gyilkossági nyomozóként tér vissza, ezúttal azonban jóval hamarabb kiderül majd, hogy minden, amit látunk, csupán illúzió. Miután felszabadul a varázslat alól Agatha, elindul, hogy visszaszerezze az erejét, amiben nem mindennapi boszorkányok segítik majd őt. 

Borítókép forrása: Disney 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN