18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS2 Masters: Meghajlítottuk a lőtér-időt, az eredmény... egy üres céltábla

TippmixPro CS2 Masters: Meghajlítottuk a lőtér-időt, az eredmény... egy üres céltábla

A valóságban picit nehezebbek a one-tap AK lövések. 

Egyetlen hét és jön a 2024-es őszi TippmixPro CS2 Masters versenyének 3 napos LAN-ja, aminek a Gamerland ad majd otthont. A tavaly őszi szezon óta folyamatosan próbáljuk megújítani, izgalmasabbá, kényelmesebbé tenni a versenyt, ami idén ősszel maga mögött hagyja az online meccseket és teljes egészében LAN-ra költözik.
Nagy érdeklődés övezte a selejtezőket, amiket még szeptember elején tartottunk. Számos csapat ringbe szállt és megpróbált bejutni a verseny főágára, ám végül "csak" nyolc csapat örülhetett a továbbjutásnak. Őket nyolcukat pedig már a csoportjaikba is beosztottuk.

Ők nyolcan szállhatnak harcba jövő héten pénteken, szombaton és vasárnap a 2 millió forintos összdíjazás szeleteiért, melyek a következőképp oszlanak majd meg a csapatok között:

  • 1. helyezett: 750 ezer forint
  • 2. helyezett: 450 ezer forint
  • 3-4. helyezett: 225 ezer forint csapatonként, összesen 450k
  • 5-6. helyezett: csapatonként 100 ezer, összesen tehát 200k
  • 7-8. helyezett: csapatonként 75 ezer, összesen tehát 150k

Az őszi verseny előtt vendégül látott még minket a Capital Shooting Budapest, hogy megnézzük mennyire mennek azok a lövések a valóságban, amiktől az állunk leesik online. Spoiler: nem mi leszünk a következő nagy mesterlövészek, az tuti.

Ne feledjétek, hogy október 4-én, 5-én és 6-án 3 napos LAN-t tartunk a Gamerlandben, ahová a belepés mindhárom nap ingyenes. Ott találkozunk!

Kövess Minket!



Gamer szótár