Megborulsz, ha meglátod Jason Momoát a Minecraft mozifilm első trailerében

Megborulsz, ha meglátod Jason Momoát a Minecraft mozifilm első trailerében

Még most sem hisszük el, hogy ez a projekt megvalósult, pedig de. Jason Momoa néhány társával együtt alámerült a pixelek világába, hogy megmentsék azt.

A Warner Bros. bemutatta a régóta készülő Minecraft-film első trailerét, és azt kell mondjuk, hogy elég jól néz ki. A Mojang népszerű sandbox játéka – amit sokszor csak egy 3D-s Legonak titulálnak – elképesztően népszerű a világon, és éppen ezért egy nagy nevekből álló stábot sikerült leszerződtetni a projektre, és olyan színészeket láthatunk majd a vásznon, mint Jason Momoa, aki elvetemülten néz ki az új előzetesben, Jack Black, Kate McKinnon, Danielle Brooks, Jennifer Coolidge, Emma Myers és Jemaine Clement.

Amióta több mint 10 évvel ezelőtt bejelentették a filmet, az emberek egyre kíváncsibbak voltak, hogy Jared Hess rendező (Napoleon Dynamite, Nacho Libre) és az írók hogyan tudnak filmet készíteni egy olyan játékból, amelynek nincs is igazi története. Most már tudjuk, vagy mégsem? Mert nehezen fogadja be az agyunk azt, amit éppenséggel látunk:

A Minecraft-sorozat nem a narratívájáról híres. Valójában az a tény, hogy a Minecraftnak nincs sztorija, része a vonzerejének. A Minecraftban bármit megtehetsz, bármi lehetsz, és bármit építhetsz, amit csak akarsz. Hess egy interjúban elmondta, hogy amikor elvállalta a munkát, úgy gondolta, hogy a Minecraftból egy szórakoztató és nevetséges filmet simán össze lehet hozni. Végülis igaza lett az első kedvcsináló alapján.

A bemutató 2025. április 4-én esedékes.

Kövess Minket!



Gamer szótár