„Én leszek Gotham új főnöke” –  rövid, de annál velősebb új kedvcsinálót kapott a Pingvin

„Én leszek Gotham új főnöke” – rövid, de annál velősebb új kedvcsinálót kapott a Pingvin

A Pingvin sorozat új előzetesében Sofia Falcone is feltűnik, aki szövetséget köt az alvilági hatalmat megszerezni vágyó Oswald Cobblepottal. 

Az ősz egyik legjobban várt sorozata kétségkívül a Batman bűnügyi saga új spin-offja, a Pingin, amely a Matt Reeves rendezte, 2022-ben bemutatott Batman-film által megkezdett történet folytatása. Ez a sztori azonban az igazságosztó Batman nélkül fog játszódni – ezt maga Lauren LeFranc író és showrunner erősítette meg nemrégiben -, viszont itt van nekünk helyette Oswald Cobblepot, azaz Pingvin, akit az ezúttal is felismerhetetlenre maszkírozott Colin Farrell alakításában láthatunk majd.

A történet tehát a gothami szupergonoszra fókuszál, és azt mutatja be, hogyan válik a piti Cobblepotból a gothami alvilág nagy hatalmú feje - miközben kapunk egy komplett háttérsztorit is, ideértve az édesanyjával, Francisszel való kapcsolatát. És mindezt egy valóban brutális és bevállalós széria keretében láthatjuk majd, amely az USA-ba olyan korhatár besorolással érkezik, ami szerint a széria megtekintése 17 éven aluliaknak nem ajánlott - a Trónok harca és a The Last of Us is ilyen besorolással került bemutatásra.

A nyolcrészes miniszéria első epizódja szeptember 19-én (nálunk 20-án hajnalban) kerül fel a Max kínálatába, nemrégiben pedig befutott egy újabb rövidke kedvcsináló, ami után csak még jobban várjuk a képregényes gengszerszériát. A frissen érkezett trailerben azt láthatjuk, hogy Oswald Cobblepot elszántan és mindent eszközt bevetve küzd azért, hogy a maffiafőnök, Carmine Falcone halála után maradt űrt betöltse, és átvegye az irányítást az alvilág felett. A hatalomig tartó út azonban rögös, viszont segítségére lesz a keresztapa lánya, Sofia Falcone (Cristin Milioti), aki az apja nyomdokaiba akar lépni, és aki kezdetben Pingvin oldalán áll majd, igaz ez a szövetség nem tart örökké. 

Borítókép forrása: Max 

Kövess Minket!



Gamer szótár