A megosztó Velünk véget ér után újabb Colleen Hoover-regényből készül adaptáció

A megosztó Velünk véget ér után újabb Colleen Hoover-regényből készül adaptáció

Colleen Hoover magyarul is megjelent regényét adaptálja a Universal. 

Szépen szerepelt a mozipénztáraknál a Blake Lively főszereplésével készült It Ends With Us – Velünk véget ér című romantikus film, ami a népszerű amerikai szerző, Colleen Hoover azonos című regényét adaptálta. A történet középpontjában egy Lily Bloom nevű fiatal nő állt, aki saját virágüzletet készült nyitni, amikor összehozta őt a sors egy gazdag és jóképű idegsebésszel, akivel szenvedélyes viszonyba bonyolódott, miközben tinikori szerelme is végig ott volt a képben. Bár a film fontos témára, a családon belüli erőszakra hívja fel a figyelmet, sokak szerint nagyon rosszul teszi mindezt, mivel nem segíti az abúzus elszenvedőit, hanem pont, hogy romantizálja az agressziót és a vészjósló jeleket. A kasszára viszont nagyon szépen hozott a Justin Baldoni rendezte film - a 25 millió dollárból készült film 344 millió dollárt termelt világszerte –, így újabb Colleen Hoover-könyvből készülhet hamarosan adaptáció.

A Variety szerint a Universal következő Colleen Hoveer projektje a Reminders of Him - Emlékek róla című kötet lesz, ebből készít filmadaptációt a stúdió, és már azt is tudni, hogy a végeredmény mikor lesz látható: a romantikus alkotás stílusosan Valentin-nap előtt egy nappal, 2026. február 13-án érkezik majd a mozikba a tengerentúlon.

Az adaptáció forgatókönyvét maga a szerző, azaz Colleen Hoover írja, a történet középpontjában pedig egy nő áll majd, aki egy tragikus hiba miatt öt évet ült  börtönben, most azonban visszatér a szülővárosába, és abban reménykedik, hogy felveheti a kapcsolatot a kislányával. Bár szinte mindenki azon van, hogy anyát és lányát távol tartsa egymástól, egy helyi bártulajdonos, aki kulcsszerepet játsszik a főszereplő életében, a nő segítségére siet. 

A Reminders of Him - Emlékek róla 2022-ben jelent meg először (idehaza egy évvel később került a könyvesboltokba), és több mint 6,5 millió példányban kelt el világszerte.

Borítókép forrása: Sony 

Kövess Minket!



Gamer szótár