Will Smith és a Bad Boys rendezője újra együtt dolgozik a Netflix új akciófilmjében

Will Smith és a Bad Boys rendezője újra együtt dolgozik a Netflix új akciófilmjében

Will Smith egy amnéziás főhőst alakít. 

A Bad Boys-filmsorozat negyedik része, a Ride or Die, magyarul Mindent vagy többet júniusban érkezett a mozikba az ikonikus párossal, Will Smith-szel és Martin Lawrence-szel a főszerepben – Smiht-nek egyébként ez volt az első mozifilmje a nagy botrány kavart Oscar-gálás pofozkodása után. Rendezőként a Bad Boys 3 – Mindörökké rosszfiúkat is jegyző Adil El Arbi és Bilall Fallah párosa vitte a projektet Chris Bremmer forgatókönyve alapján.

Bár Martin Lawrence ezúttal kimarad a buliból, a hírek szerint újra összeáll Will Smith és Michael Bay, aki 1995-ben elindította a Bad Boys franchise-t a világhírnév felé (Bay az első és a második film rendezésében vett részt). Ezúttal a Netflix Fast and Loose című filmen dolgozik együtt a színész és az akciófilmjeiről ismert rendező, és úgy tudni, hogy Smith-nek és Baynek is a szóban forgó produkció lesz a következő nagy projektje. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett a filmmel kapcsolatban, a Deadline belső forrásokra hivatkozva arról ír, hogy Michael Bay és a stúdió között már a végső tárgyalások folynak. 

A Fast and Loose története egy férfit követ, aki amnéziásan ébred fel a mexikói Tijuanában. Ahogy összeállnak a múlt kirakós darabjai, főszereplőnk rájön, hogy kettős életet élt: az egyiket bűnözőként, a másikat pedig CIA titkos ügynökként.

Will Smithnek egyébként a Sugar Bandits lett volna a következő projektje, ám a színész végül kiszállt a nagy költségvetésű akciófilmből, állítólag azért, mert nem tudta összeegyeztetni más tervezett filmjeinek munkálataival.

Kövess Minket!



Gamer szótár