Lady Gagát állítólag sokkolta a Joker 2 negatív fogadtatása

Lady Gagát állítólag sokkolta a Joker 2 negatív fogadtatása

Az énekesnőt ledöbbentette a sok negatív kritika. 

Vigyázat, durva spoliler! Ha nem láttad még a filmet, de tervezed megnézni, akkor ez cikk most kivételesen nem neked szól.

Ha azt írjuk, hogy a Joker: Kétszemélyes tébolyt miszlikre szedte a kritika, akkor egy kicsit sem túlzunk: a Joker 2 senkinek sem akart megfelelni, és ezért nem csak Arthur Flecknek kellett a vádlottak padjára állnia, de a Todd Phillips rendezte filmnek is. Hogy jogos-e a kritika vagy sem, abba most inkább ne menjünk bele (személy szerint úgy gondolom, hogy nem), de annyi biztos, hogy sokan már azt is nehezményezték, hogy éneklős részek kerültek a filmbe, másoknak pedig azzal volt a legnagyobb baja, hogy kiderült, Arthur Fleck nem is Joker, csak egy mentálisan beteg kisember, akit a társadalom Jokernek, egy eszmének akart látni.

A Kétszemélyes téboly kapcsán nem csak a kritika kezdett boszorkányüldözésbe, de a mozi pénztáraknál is rosszul nyitott az alkotás, különösen ami a hazai színtért illeti, ahol mindössze 40 millió dollárt hozott a konyhára. Nemzetközi fronton ennél már jobb bevételt produkált a film, 81,1 millió dollárt fialt, ám még ez a szám is messze elmarad attól, amit a Joker első részének sikerült hoznia.

És hogy mit szólnak mindehhez a színészek? Bár arról nem tudni, hogy a Joker-szólófilmek főszereplője, Joaquin Phoenix hogyan fogadta a sok negatív véleményt, Lady Gagát, aki Harley Quinnt alakította a történetben, állítólag ledöbbentette a film fogadtatása. A Daily Mail legalábbis egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról ír, hogy az énekesnőt nagyon meglepte, hogy „a nézőknek nem tetszik a Joker 2, különösen azok után, amilyen visszajelzéseket kapott a kritikusoktól még a premier előtt”. A brit bulvárlap forrása szerint Lady Gaga állítólag azt is mondta, hogy sok energiát ölt ebbe a filmbe, és nagyon tiszteli a DC képregények rajongótáborát. 

Hogy az énekesnő mennyire bízott a film sikerében, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kiadott egy lemezt is a Joker 2-höz Harlequin címmel, amely 13 dalt tartalmaz. A Daily Mail szerint az énekesnő csapata most új projektek után néz, mivel a lehető leggyorsabban szeretnének továbblépni".

Borítükéo forrása: Warner Bros. 

Kövess Minket!



Gamer szótár