Dakota Johnson erotikus filmjét játszották le a Qantas utasainak, a légitársaság bocsánatot kért

Dakota Johnson erotikus filmjét játszották le a Qantas utasainak, a légitársaság bocsánatot kért

Az Apuci című filmmel szórakoztatta utasait a Qantas. Nem volt jó ötlet. 

Nem árulunk el azzal nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a légitársaságok nagy alapossággal választják ki azokat a filmeket, amelyeket le szeretnének vetíteni a repülések alkalmával. Általában valamilyen családbarát vígjátékra, kalandfilmre, esetleg akciófilmre esik a cégek választása, és viszonylag ritkán hallani olyanról, hogy túlfűtött erotikus filmek kerülnének terítékre ilyen helyzetekben. 

Bár a Dakota Johnson és Sean Penn főszereplésével készült Apuci (Daddio) hivatalosan drámaként aposztrofálja magát, annyi meztelenkedés és szexualitás van benne, hogy nyugodtan ráaggaszthatjuk az erotikus jelzőt. A Christy Hall rendezte film ráadásul a durva beszédet sem mellőzi, és ez a kettő már épp elég volt ahhoz, hogy az Apuci R-besorolással vegye be a mozikat 2023-ban a tengerentúlon. 

Nos, mint az nemrégiben kiderült, a Qantas ausztrál légitársaságnak a szóban forgó, igencsak explicit alkotást sikerült levetíteni a Sydneyből Japánba tartó járat utasainak – írja a The Guardian. Miután technikai okok miatt nem volt lehetőség arra, hogy az utasok egyénileg válasszanak maguknak filmet, néhány utas kérésére az Apucit kezdték el vetíteni, egészen addig a pontig, ameddig ki nem derült, hogy ez bizony nem az a film, amit ilyen könyezetben illendő lenne bemutatni. A légitársaság személyzete végül az Apuci leállítása mellett döntött, és egy gyerekfilmet tettek be helyette.

40 perc pénisz és mellek” – ezekkel a szavakkal jellemezte a filmet a Qantas szóban forgó járatának egyik utasa.

A légitársaság azóta már szánja-bánja, hogy nem volt körültekintőbb a közös film kiválasztásánál, elnézést is kértek az esetért.  „A film nyilvánvalóan nem volt alkalmas arra, hogy levetítsék az utasoknak, és őszintén elnézést kérünk az ügyfelektől ezért az élményért" - mondta a Qantas szóvivője.

Borítókép forrása: Getty Images 

Kövess Minket!



Gamer szótár