Újabb ízelítő érkezett a Squid Game hamarosan érkező második évadához

Újabb ízelítő érkezett a Squid Game hamarosan érkező második évadához

Ugyan a nagy előzetes még várat magára, befutott egy újabb ízelítő a nagy sikerű Squid Game sorozat hamarosan érkező második évadához.

Visszatér a Netflix legnépszerűbb szériája a képernyőkre, a folytatás az ünnepi szezonban fog majd debütálni. Ami a sztorit illeti, annyit már biztosan tudni, hogy új játék veszi kezdetét, az előző széria nyertese, Szong Gihun (Lee Jung-jae) pedig visszatér, hogy bosszút álljon, ráadásul visszakapja korábbi azonosítószámát is: a 456-ost.

A dél-koreai sorozatot – ami magyarul Nyerd meg az életed címen fut - eredetileg egy évadosra tervezték, de akkora siker lett, hogy amint az ilyenkor lenni szokott, a streamingszolgáltató a folytatás mellett döntött. Aki esetleg kimaradt volna a nagy hype-ból, annak elmondjuk, hogy az alapsztori szerint amolyan Battle Royale és Az éhezők viadala típusú konfliktust kell elképzelni: az embereket egymásnak eresztik egy véres versenyben, ahol életre-halálra folyik a harc, a nyertesnek azonban itt nem „csak" annyi a jutalma, hogy életben marad, hanem óriási pénznyeremény is üti a markát. 

Az új évad december 26-án debütál a Netflixen, alább nézhető a frissen érkezett, ropogós új előzetes:

Borítókép forrása: Netflix 

Kövess Minket!



Gamer szótár