Henry Cavillel jön a Voltron rajzfilm élőszereplős verziója az Amazonnál

Henry Cavillel jön a Voltron rajzfilm élőszereplős verziója az Amazonnál

A Különösen veszélyes bűnözők rendezője szállítja az óriásrobotos rajzfilm-sorozat élőszereplős változatát. 

Nagy harc folyt a stúdiók között a készülő Voltron-film megkaparaintásáért, ám végül az Amazon MGM lett a befutó, így ő állhatott be a népszerű Voltron: A legendás védelmező élőszereplős variánsa mögé, amely egyéként egy ’80-as évekbeli japán anime sorozat, a Beast King GoLion alapján készült. A készülő filmet Rawson Marshall Thurber rendezi, aki a Gal Gadot, Ryan Reynolds és Dwayne „The Rock” Johnson főszereplésével készült Különösen veszélyes bűnözőket is dirigálta, valamint a 2018-as Felhőkarcolót is ő rendezte, amelynek szintén a Szikla volt a főszereplője.

Ami a szereplőgárdát illeti, arra már korábban fény derült, hogy Daniel Quinn-Toye alakítja majd az öt személy egyikét egy intergalaktikus háborúban, akik életre hívják Voltront, a legendás védelmezőt. Quinn-Toye-nak egyelőre ismeretlen terep a filmes világ, eddig színpadi munkái voltak főleg, többek közt Tom Holland helyettesét játszotta a nagy port kavart Rómeó és Júlia színpadi előadásban. Nemrégiben pedig kiderült az is, hogy egy igazi A-listás sztári is csatlakozott a Voltron-film csapatához, méghozzá a Vaják és a Superman sztárja, Henry Cavill, igaz egyelőre hétpecsétes titok fedi, hogy a színész kit játszik majd a filmben. 

Cavill legutóbb a nagy sikerű Deadpool & Rozsomákban tűnt fel, egy Rozsomák-variánst alakított benne, előtte pedig az Argylle: A szuperkém című akcióvígjátékban, valamint a Guy Ritchie rendezte A piszkos hadviselés minisztériuma című filmben láthattuk. Következő nagy projektje a Hegylakó-reboot lesz, amit Chad Stahelski rendez, de egy újabb Guy Ritchie-alkotásban, az In The Grey című filmben is feltűnik majd jövőre, amelyben Jake Gyllenhaal, Eiza González és Rosamund Pike is tiszteletét teszi. 

Fotó: Flickr

 

 

Kövess Minket!



Gamer szótár