18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS2 Masters: Torzsi + Fallen = A tökéletes AWP-s?

TippmixPro CS2 Masters: Torzsi + Fallen = A tökéletes AWP-s?

Nem csak a meccsek teltek remek hangulatban a múltheti TippmixPro CS2 Masters versenyén, de a háttérben zajlott forgatások is!

A rengető selejtezőre jelentkezett csapatból végül nyolcan vághattak neki a 2024-es őszi TippmixPro CS2 Masters versenyének, ami ezúttal maga mögött hagyta a sokszor uncsi és túlnyújtott online szakaszt, helyette 3 napos LAN-ra invitálta a csapatokat. Az október 4-én, 5-én és 6-án zajlott LAN-on 2 millió forintos összdíjazásért játszhattak a csapatok, végül pedig úgy alakultak a meccsek, hogy az Aaron, kory, bodito, Kamion és fleav alkotta Lenovo Legion Honvéd diadalmaskodott.

A mérkőzések mellett persze forgattunk is a játékosokkal, barátainkkal és munkatársainkkal a verseny első két napján. A következő napokban sorban érkeznek majd a videók, hiszen minden páros akik beültek kameránk elé, három különböző feladatott kapott. Az elsőben ráengedtük az AI-t az ESL Pro League játékosaira, két arcból alkotott egyet a program, a játékosaink dolga pedig az volt, hogy kitalálják kiket is látnák a képeken.

Íme a játék első része, Fodor “szkvrtl” Dániel, Vanda “TechBarát” Gábor, Katona “Stricken” Patrik és Molnár “tömli” Arnold szereplésével!

Kövess Minket!



Gamer szótár