Nem sokon múlt, hogy ne az NSYNC, hanem egy másik fiúbanda számával nyisson a Deadpool & Rozsomák

Nem sokon múlt, hogy ne az NSYNC, hanem egy másik fiúbanda számával nyisson a Deadpool & Rozsomák

Majdnem Bye Bye Bye lett a furcsa nevű fiúbandának. 

Talán egyetértünk abban, hogy a júliusban debütált Deadpool & Rozsomák nyitójelenete telitalálat lett, ezt mutatja, hogy a Spotify-on is kilőtt az NSYNC Bye Bye Bye című száma. Miután a szóban forgó szám 32. helyre tornázta fel magát be az USA top 50-jében, a film rendezője, Shawn Levy viccesen meg is jegyezte, hogy a munkájuk ezennel bevégeztetett. Pedig nem sokon múlt, hogy egy másik számra ropjon a piros maskarás szuperhős a film nyitójelenetében.

A film szerkesztői, Dean Zimmerman és Shane Reid a MovieWebnek elárulta, hogy a Backstreet Boys egyik száma volt az egyik kezdeti választás, több más dallal egyetemben – például Kenny Rogers The Gambler című zenéje is a jelöltek között volt. 

 

A legendás countryzenész számát végül azért vetették el, mert egy bizonyos pont után a dal nem egészen olyan energiával működött, ahogy azt szerették volna abban a jelenetben. Felmerült viszont a ZZ Top Sharp Dressed Man című száma is, ám végül ez is kiesett a szórásból. 

 

Reid elmondta, hogy volt körülbelül hét-nyolc daluk az NSYNC száma mellett, köztük egy Backstreet Boys dal is, ám az nem derült ki, hogy pontosan melyik is volt az. Zimmerman hozzátette, hogy a próbák alkalmával a többségnek a Bye bye bye lett a nagy kedvence, így végül erre a számra esett a választásuk, amit személy szerint egy cseppet sem bánunk. 

Kövess Minket!



Gamer szótár