A majom: befutott az előzetes a Theo James főszereplésével készült Stephen King-adaptációhoz

A majom: befutott az előzetes a Theo James főszereplésével készült Stephen King-adaptációhoz

A Longlegs rendezője szállítja a legújabb Stephen King-filmet. 

2025. február 21-én kerül az amerikai mozikba a Stephen King-novella alapján készült A majom, amit a nagy népszerűségnek örvendű Longlegs rendezője, Oz Perkins dirigál. A Majom a horrormester azonos című novelláját dolgozza fel, amelynek története egy cintányéros játékmajom körül bonyolódik, aminek valamiyen oknál fogva köze van ahhoz, hogy sorra hullanak a legyek a két főszereplő ikerpár, Bill és Hal körül.

Amikor a két ikertestvér, Bill és Hal megtalálják apjuk régi játékmajmát a padláson, szörnyű halálesetek sorozata veszi kezdetét. A testvérek úgy döntenek, hogy megszabadulnak a játéktól, és folytatják tovább az életüket, miközben szép lassan el is távolodnak egymástól” – olvasható a hivatalos szinposzisban.

Az ikerpár mindkét tagjának bőrébe Theo James bújik, mellette tűnik fel többek közt Tatiana Maslany és Elijah Wood is. Oz Perkinz nem csak rendezőként, de forgatókönyvíróként is viszi a projektet, a producerek között pedig James Want is ott találjuk. Az új vérgőzős előzetes alább nézhető: 

Borítókép forrása: NEON 

Kövess Minket!



Gamer szótár