Egyszerre drágul és olcsóbbodik a Disney+

Egyszerre drágul és olcsóbbodik a Disney+

Immár két elérhető Disney+ csomag közül választhatunk, neked melyik tetszik jobban?

Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen frissült  ahazai Disney+ kínálat és az árak is. Végre megjelent a jó ideje várt Prémium csomag, annak minden pozitívumával és negatívumával egyszerre. Nézzük, hogy október 17-től, azaz a mai naptól kezdve milyen ajánlatok várnak ránk, ha Disney+ előfizetést szeretnénk.

Disney+ Standard

Ez a csomag már ismerős lehet a Disney+ felhasználóknak, mindeddig ugyanis ez az egy volt elérhető. Ebben a csomagban akár 1080p-s felbontást, 5.1-es hangzást, reklámmentességet és egyszerre két eszközön való lejátszást kapunk. Ami a mai nappal változott, hogy mostantól nem 3090 forintos havi áron érhető el az ajánlat, hanem 2490 forintért. Hála  aPrémium csomagnak, a Standard olcsóbb lett.

Disney+ Prémium

Ami pedig a Prémium csomagot illeti, ahogy azt vártuk a következő tulajdonságokkal támad az ajánlat:

  • Videók megtekintése akár 4K UHD és HDR felbontásban

  • Magával ragadó hangélmény akár Dolby Atmos minőségben

  • Lejátszás egyszerre négy eszközön

  • Reklámmentes filmek és sorozatok

  • Letöltés akár tíz eszközön

Mindezért pedig havi 3890, éves 38 900 forintot kér tőlünk a Disney+. 800 forinttal lett tehát drágább az új Prémium, mint a régi Standard, de tény és való, hogy minőségben és élményben sokkal többet is kínál. A két csomag mellett pedig 1490 forintért adhatunk hozzá előfizetésünkhöz olyan tagot, aki nem része a háztartásunknak.

Fontos tudni, hogy a fenti árak a 2024. október 17‑től érvényes új előfizetésekre vonatkoznak. Ha ennél korábban fizettél elő, akkor a 2024. november 21‑i vagy azt követő számlázási ciklusban jelenik majd meg az árváltozás.

Kövess Minket!