LoL: Elnézést kedves Riot Games, tényleg komolyan gondolta ezt a 100 000 Ft-os skint?

LoL: Elnézést kedves Riot Games, tényleg komolyan gondolta ezt a 100 000 Ft-os skint?

Kerek-perec kijelentette a Riot, még több pénzre van szükségük.

Abban eddig sem kételkedett senki, hogy a League of Legends önmagában nem feltétlen termel bevételt a kiadó-fejlesztőjének, ugyanis egy free-to-play, azaz teljesen ingyenesen játszható programról van szó. Ezért fordít hatalmas figyelmet a rioterek csapata arra, hogy a kozmetikai tartalmakat minél inkább lenyomják az idézők torkán. A skinek, ikonok, hangulatjelek, chromák, ládák, kulcsok, keretek és egyéb kiegészítők együttesen járulnak ahhoz hozzá, hogy jusson elegendő erőforrás (azaz pénz) új játékmódokra, hősökre, reworkökre, avagy a LoL bővítésére. Ez volt a háttérben megbújó szál, amikor úgy döntött a Riot, hogy elkészítik az első Exalted hőskinézetet, ami kifejezetten azoknak készült, akik a "luxustermékeket" keresik a világ legnépszerűbb MOBA-jában.

Ezeket olvastad már?

Exalted Arcane Jinx skin

A 14.24-es frissítéssel bekerül a kliensbe a legújabb skin tier, az Exalted kategória. Az első ilyen gúnyához Ősi szikrákat, azaz Ancient Sparkokat kell vásárolni, amelyek darabonként 400 RP-be kerülnek. Minden Spark 0,5% eséllyel dobja ki az Exalted skint, de ha valaki 80 darabot vásárol belőle, akkor garantáltan megkapja. Ez azt jelenti, hogy 32 000 RP-t, közel 100 000 forintot rá kell költeni erre a kozmetikai tartalomra, mivel a nagy számok törvénye alapján a 0,5% úgysem jön be.

Kibővített Mythic Shop

Szintén a 14.24-es patchhez kapcsolódik a Mitikus bolt átalakítása. A The Sanctum érkezésével megújult formában lehet költeni a mitikus esszenciát az egyedi skinekre és chromákra.

Nexus finisherek

Végül a legfrissebb fejlesztői naplóból kiderült, hogy 250 mitikus esszenciáért meg lehet majd hamarosan vásárolni az első Nexus finishert. Ez egy olyan animáció, ami a Nexus felrobbanásakor még epikusabbá teszi a győzelmi pillanatokat. A csapat tagjai közül véletlenszerűen választ a rendszer valakit, akinek a Nexus finisherje megjelenik, így 20% esély van arra, hogy pont a te általad választott lesz az, amit mindenki láthat a mérkőzés végén!

Kövess Minket!



Gamer szótár