Újabb őrült intergalaktikus szórakozást ígér a Rick és Morty 8. évadának első betekintője

Újabb őrült intergalaktikus szórakozást ígér a Rick és Morty 8. évadának első betekintője

Jó pár évadon keresztül élvezhetjük még a részeges tudós és ügyefogyott unokája kaladjait a képernyőn. 

A felnőtteket célzó Rick és Morty széria legutóbbi, hetes számozású évada még 2023 októberében érkezett a Max kínálatába, jövőre pedig befut a nyolcadik etap is, amelynek érkezéséről már jó ideje tudnak a rajongók. Justin Roiland és Dan Harmon animációs szériája amolyan igazi szerelemprojektnek indult, időközben azonban a hírnév is elérte, de szerencsére ez nem ment túlzottan a sorozat színvonalának rovására - bár az első évadokat nem igazán sikerül überelniük. A 2013-ban indult széria főszereplője egy Rick Sanchez nevű züllőt tudós, aki mindenféle eszement, galaxisokon átívelő kalandba keveredik diszfunkcionális családjával, mindenekelőtt Morty nevű unokájával, akinek sehogy sem akar összejönni a csajozás.

A New York-i Comic Con-on most hivatalosan is bejelentették, hogy az Adult Swim népszerű sorozatát még jó sokáig élvezhetik majd a rajongóik, zöld utat kapott ugyanis a 11., sőt a 12 évad is. Egyúttal pedig az első betekintőt is megkaptuk a nyolcadik évadhoz, ami valamikor 2025-ben érkezik majd a streamingszolgáltató kínálatába. 

Senki sem akar olyan univerzumban élni, amiben nincs ott Rick és Morty. Szerencsére bőven van még mit elmesélnünk” – mondta a széria társalkotója, Dan Harmon.

Bár a Rick és Morty Harmon és Justin Roiland közös projektjeként indult anno, utóbbitól 2023 januárjában megvált az Adult Swim, miután az alkotót többek közt testi erőszakkal vádolta meg volt barátnője. Roiland ártatlannak vallotta magát, a vádat pedig bizonyítékok hiányában végül nem sokkal később ejtették ellene, a széria azonban már nélküle megy tovább. Az angol eredetiben az író-producer kölcsönözte a hangját Ricknek és Mortynak is, a hetedik évadban már Ian Cardoni és Harry Belden szólaltatta meg a két főszereplőt.

Borítókép forrása: Adult Swim 

Kövess Minket!



Gamer szótár