Kisember újratöltve? Videóban vesézzük ki a Joker 2-t

Kisember újratöltve? Videóban vesézzük ki a Joker 2-t

A holnapi napon befut a Joker 2, pontosabban a Joker: Kétszemélyes téboly a mozikba, mi pedig elmondjuk, hogy szerintünk megéri-e jegyet váltani rá. 

A 2019-ben bemutatott Joker kétségkívül magasra tette a lécet, ráadásul egyfilmes témának indult a dolog, így sokakat meglepett a hír, amikor 2022 júniusában kiderült, hogy folytatás készül Todd Phillips két Oscar-díjat is bezsebelt alkotásához. Az első film mindenekelőtt azért ütött ekkorát, mert Batman legendás ellenségét olyan formában ábrázolta, ahogy eddig még soha senki: a gyilkos természetű, velejéig romlott tréfamester helyett egy szerencsétlen sorsú, mentálisan instabil személyt kaptunk, Arthur Flecket, akinek minden vágya, hogy elismert standuppos legyen. Arthurt azonban mind a társadalom, mind az egészségügyi ellátórendszer magára hagyja, egy ponton pedig elszakad nála az a bizonyos cérna, és szörnyeteg válik belőle. 

A folytatás az első film eseményei után veszi fel a fonalat, fő attrakcióként pedig megérkezik a történetbe Lady Gaga Harley Quinnje is, aki ezúttal nem pszichiáter az Arkham Elmegyógyintézetben, hanem páciens, akárcsak Arthur Fleck. A két főszereplő szinte rögtön egymásba szeret, hogy aztán két dalolászás között elszabadítsák az anarchiát Gotham Cityben. 

Ha bővebben is hallannál Joker és Harley szenvedéllyel és őrülettel túlfűtött románcáról, akkor az alábbi videónkat ajánljuk figyelmedbe: 

Borítókép forrása: Warner Bros. 

Kövess Minket!



Gamer szótár