A két Robin eredettörténetét meséli el James Gunn új animációs filmje

A két Robin eredettörténetét meséli el James Gunn új animációs filmje

Dynamic Duo címen érkezik egy új animációs film a két Robinról a James Gunn által felvezett új DCU-hoz. 

A DC Studios és a Warner Bros. Pictures Animation első közös projektje lesz a Dynamic Duo című aninációs film, amely Dick Grayson és Jason Todd eredettörténetét meséli majd el - számolt be a Deadline. Jason Todd volt a második Robin Batman oldalán a képregényekben, miután Grayson Éjszárny néven csatlakozott a Tini titánok csapatához. 

Dinamikus duónak hívják magukat. Árva tolvajok, legjobb barátok, akik osztoznak egy jobb életről szóló álmon, de a barátságukat próbára teszik a jövőről szóló víziók, és ebből végül egy új dinamikus duó születik…" – olvasható a szinopszisban.

A Dynamic Duo rendezéséért Arthur Mintz felel, aki feleségével közös, új animációs stúdiójával, a Swaybox-szal készíti a filmet. A forgatókönyvet Matthew Aldrich jegyzi, producerként pedig a DC Studios társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran adják a nevüket, de a 2022-es Batman rendezője, Matt Reeves is ilyen minőségben van jelen.

Fotó: Warner Bros.

Gunn és Safran két éve vette át az irányítást a DC Moziverzum felett, melynek első mozifilmje, a Superman jövő júliusban érkezik majd a mozikba. Animációs fronton viszont hamarabb elstartol majd az új DCU, decemberben érkezik ugyanis a Creature Commandos című felnőtteknek szóló széria, amit a Maxon kell majd keresnünk.

Borítókép forrása: DC Comics 

Kövess Minket!



Gamer szótár