Sydney Sweeney alakítja a hatvanas évek szexszimbólumát, Kim Novakot

Sydney Sweeney alakítja a hatvanas évek szexszimbólumát, Kim Novakot

Scandalous Kim Novak és Sammy Davis Jr. titkos szeremi kapcsolatát mutatja be. 

Sydney Sweeney nem pihen: a 27 éves amerikai színésznő alakítja majd a '90-es évek legismertebb amerikai női bokszolóját, Christy Martint, szerepelni fog Madison Lawson The Registration című könyvének adaptációjában, ő alakítja majd a szexi főhőst a Barbarella új változatában, emellett Marcus Kliewer The Caretaker könyvének feldolgozásában is szerepet kapott, ahogy feltűnik majd Amanda Seyfried oldalán is Freida McFadden idehaza is megjelent bestsellerének adaptációjában, A tébolyban is. Továbbá azt se felejtsük el, hogy készül az Eufória harmadik évada, Sweeney továbbá a The Players Table című minisorozatra is igent mondott. Hogy ennyi projekt mellé, hogy fért el egy újabb, arra tippünk sincs, mindenesetre most kiderült, hogy a színésznő fogja alakítani Kim Novak színésznőt Colman Domingo első rendezésében, a Scandalousban

A szóban forgó alkotást a Miramax hozza tető alá, a történet pedig 1957-ben játszódik majd, és a szépséges színésznő, Kim Novak és Sammy Davis Jr. amerikai előadóművész titkos szerelmi kapcsolatát mutatja be, amelynek a rasszizmus vetett végett, miután a közvélemény nem nézte jó szemmel, hogy egy fehér színésznő egy afroamerikai férfival randizik. 

Kim Novak Alfred Hitchcock Szédülés című filmjében.  (Forrás: YouTube) 

Kim Novak szerepében tehát Sydney Sweeney lesz látható, titkos szerelmét, Sammy Davis Jr.-t pedig David Jonsson alakítja. A forgatás a tervek szerint 2025-ben veszi majd kezdetét, miután Sweeney végzett az Eufória harmadik etapjának munkálataival. 

Borítókép forrása: Getty Images 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN