Holnap már a kanapéról streamelheted Josh Hartnett sorozatgyilkosos thrillerét

Holnap már a kanapéról streamelheted Josh Hartnett sorozatgyilkosos thrillerét

M. Night Shyamalan legújabb filmje hamarosan az egyik legnépszerűbb streamingszolgáltató kínálatába is bekerül. 

A csapda (Trap) augusztus elején landolt a mozikban, és bár kasszát nem sikerült robbantania, a Hatodik érzék és a Sebezhetetlen rendezőjének ismét egy jól sikerült alaptörténetet sikerült filmvászonra vinnie. A történet egy Cooper nevű tűzoltó (őt alakítja Josh Hartnett) körül bonyolódik, aki elviszi a lányát egy koncentre, és bár ebben a felállásban eddig a pontig semmi érdekfeszítő nincs, Cooper nem pont az, akinek mutatja magát: ő ugyanis a Hentes néven ismert sorozatgyilkos, a rendőrség pedig tisztában van vele, hogy ő is ott lesz a koncerten, ezért csapdát állítanak neki, amire persze a férfi is rájön. Cooper megpróbálja kicselezni a hatóságokat, miközben a lánya előtt is igyekszik megőrizni sötét titkát. 

A csapda 30 millió dollárból készült, és világszerte nagyjából 80 millió dollárt fialt, vagyis a költségei több mint két és félszeresét hozta vissza, ám még így is ez a film lett a világhírű direktor, M. Night Shyamalan pénzügyi szempontból legkevésbé sikeres produkciója. A thrillerként aposztorfált film egyébként Shyamalan és a Warner Bros. első együttműködésének eredménye, miután az indiai-amerikai rendező sok-sok éven keresztül sikeresen dolgozott együtt a Universal Pictures-szel. 

A kritikusokat egyébként megosztotta a film (a Rotten Tomatoes-on 57 százalékon áll), egy próbát azonban mindenképpen megérhet: A csapda október 25-én, azaz a holnapi napon érkezik a Max streamingoldalára. 

Borítókép forrása: IMDb

Kövess Minket!



Gamer szótár