Jön a La Oficina, a The Office mexikói változata az Amazontól

Jön a La Oficina, a The Office mexikói változata az Amazontól

Az ausztrál változat után jön a The Office mexikói variánsa is. 

A The Office amerikai változatát a világ legjobb szituációs komédiái között tartják számon, és mi ezzel személy szerint csak egyetérteni tudunk. A többek közt Steve Carell és John Krasinski főszereplésével készült sorozat egy fiktív amerikai papírvállalat mindennapjait követi nyomon, pontosabban az ott dolgozó irodisták hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést, nem is akárhogy: áldokumentarista stílusban. A kilenc évadot megélt, nagy sikerű széria egyébként szintén egy remake, a Ricky Gervais és Stephen Merchant brit sorozatának feldolgozása, ami véleményünk szerint sokkal jobban sikerült, mint az eredeti verzió. 

A papírvállalat alkalmazottairól szóló szériát több alkalommal is átdolgozták már (többek közt lengyel, francia, chilei és kanadai változat is készült hozzá), legutóbb pedig megkaptuk az ausztrál verziót is női regionális menedzserrel a középpontban. Most újabb ország készíti el a saját The Office-sorozatát: jön a mexikói variáns, a La Oficina, amit az Amazon MGM Studios és a Máquina Vega közösen hoz majd tető alá. 

Az új verzió a mexikói Aguascalientes városában játszódik, és a Jabones Olimpo (Olimpo Szappanok) nevű vállalat körül bonyolódik majd a történet, ahol az irodai dolgozók egy olyan családi vállalkozásban kénytelenek dolgozni, ahol a főnök teljes mértékben alkalmatlan a vezetésre. A La Oficina a Prime Video kínálatába érkezik majd, és Latin-Amerikában, Brazíliában és Spanyolországban lesz elérhető. 

És ha már The Office, arról se feledkezzünk meg, hogy készül egy amerikai változat is az öt Emmy-díjas sorozat alapján, amit újságírókkal fognak feltámasztani. Az új produkcióban a Dunder Mifflin scrantoni csapatának mindennapjait megörökítő filmes stáb új témát keres, így jutnak el egy egykoron nagy múltú, jelenleg azonban csak küszködő középnyugati újsághoz, ahol a vezetőség jobb híján önkéntes újságírókkal akarja menteni a menthetőt. 

Borítókép forrása: Britannica 

Kövess Minket!



Gamer szótár