Befutott a Kegyetlen játékok-sorozat első előzetese, amiben a zene lett a legjobb

Befutott a Kegyetlen játékok-sorozat első előzetese, amiben a zene lett a legjobb

Új életet lehelnek az ikonikus tinithrillerbe, a kérdés, mekkora sikerrel. 

25 évvel azután, hogy a mozikba került a Reese Witherspoon, Selma Blair, Ryan Phillippe, valamint Sarah Michelle Gellar főszereplésével készült Kegyetlen játékok, jön a remake-változat, ráadásul sorozat formájában a Prime Video kínálatába. Az alapsztoriban túl nagy változásra nem kell számítani: a helyszín egy elistiskola, ahol adott két dúsgazdag, gátlástalan mostohatestvérakik egy botrányt követően elkezdenek lecsúszni a társadalmi ranglétrán, és bármire képesek azért, hogy visszakapaszkodjanak a csúcsra. A számító és manipulatív Caroline (az eredetiben Kathryn) célkeresztjébe ezúttal az Egyesült Államok alelnökének naív és jóhiszemű lánya kerül: ha mostohatestvérének, Luciennek (az eredetiben Sebastian) sikerül elcsábítani a szüzies lányt, megkapja Caroline-t egy éjszakára. 

A két főszereplőt Sarah Catherine Hook és Zac Burgess formálja meg, de feltűnik még Savannah Lee Smith, Sara Silva, Khobe Clarke, John Harlan Kim és Brooke Lena Johnson is a hamarosan érkező, nyolc epizódot számláló szériában. Sean Patrick Thomas, aki Ronald Cliffordot alakította az eredeti filmben, ebben a verzióban Chadwick professzorként lesz látható. 

A Kegyetlen játékok egyébként eredetileg Choderlos de Laclos francia író világhírű regényének, a Veszedelmes viszonyoknak a modernkori átdolgozása, amely az eltelt évek alatt kultikus magasságokba emelkedett. A Roger Kumble rendezésében készült tinithrillerhez két folytatás is készült korábban Kegyetlen játékok 2. és Kegyetlen játékok 3. címmel, ám ezek színvonala már messze elmaradt az eredeti, 1999-ben bemutatott alkotástól, és az előzetest elnézve a sorozat verzió sem fog felérni elődjéhez – a legügyesebb húzásnak egyelőre a Bittersweet Symphony című ikonikus szám visszahozása tűnik a trailerben. A Kegyetlen játékok november 21-én érkezik a Prime Videóra, ti várjátok? 

Borítókép forrása: Prime Video 

Kövess Minket!



Gamer szótár