Gyilkossággal vádolják a több millió követővel rendelkező tiktokkert

Gyilkossággal vádolják a több millió követővel rendelkező tiktokkert

Egy louisianai terapeuta meggyilkolásával vádolják a Mr. Prada néven ismert influenszert. 

Terryon Thomast, a 4,3 millió követővel rendelkező tiktokkert kedd délután tartóztatták le a texasi Dallasban, miután egy lopott autót vezetett, amely a hatóságok szerint William Abraham meggyilkolt terapeutáé volt – írja a BBC. A férfi holttestét ponyvába csomagolva találták meg vasárnap a louisianai Baton Rouge-ban.

A rendőrségi szakvélemény szerint a terapeuta halálát tompa tárggyal való érintkezés okozta, az ütés az áldozat fejét érte. A 20 éves influenszert gyilkossággal és a hatóságok akadályozásával vádolják.

A rendőrség először az áldozat holttestét fedezte fel az 51-es számú amerikai főút keleti oldalán, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy a férfi autója is eltűnt. A térfigyelő kamerák segítségével kiderítették, hogy az influenszer volt az utolsó személy, aki a terapeuta kocsiját vezette. Ezt követően a rendőrök megpróbálták feltartóztatni a fiatal férfit, ám az állítólag ellenállást tanúsított, és megpróbált elmenekülni. A rendőrök közben Thomas lakását is átkutatták, ahol úgy tudni, hogy „erőszakos fizikai összetűzésre” utaló jeleket, „jelentős mennyiségű vért” és fegyvereket találtak. Hozzátették, hogy több szemtanú is azt állítja, látta, amint a tiktokker „egy kék színű ponyvába csomagolt tárgyat” vonszolt az áldozat autójához szeptember 28-án, szombaton, egy nappal a férfi holttestének megtalálása előtt.

A hatóságok nem tértek ki arra, hogy az áldozat és az influenszer honnan ismerték egymást, vagy hogy Terryon Thomas a meggyilkolt terapeuta páciense volt-e.  

Borítókép forrása: Tangipahoa Parish Sheriff's Office

 

 

Kövess Minket!



Gamer szótár