A grafikusok és a sportolók is megtalálják kedvenceiket a legújabb CS2 skinek között

A grafikusok és a sportolók is megtalálják kedvenceiket a legújabb CS2 skinek között

Vannak skinek, amik instant klasszikussá válnak majd, de sok a felejthető darab is a friss CS2 gyűjteményekben és ládában.

A legújabb Counter-Strike 2 frissítés nem csak a The Armory Passt és a talizmánokat hozta el, mert ezeken túl egy rakás skint is kaptunk a Valve-tól a játék első születésnapjára – igaz, egy hét késéssel indult az ünneplés, de ennyi baj legyen. Ezúttal három csomag és egy láda került be a CS2-be, amelyek összesen 66 vadiúj skint tartalmaznak, szóval lesz mit és miért nyitogatni a következő időszakban. De mely fegyverekre és milyen stílusú kinézetek érkeztek? A következőkben ezt mutatjuk be.

Először is, kezdjük az új Overpass gyűjteménnyel, ami egy zseniális csomag, azt az egy dolgot leszámítva, hogy a fejlesztők kivették a pályát a versenyekről tavasszal. Mindenesetre is, a B the Monster nevű, a B-lerakóra vezető alagútra felfestett graffitit ábrázoló AK-47 instant klasszikus lesz szerintünk, és ha a Sanghaj Majorön nem is dropolja majd a játék ezt a gyűjteményt, legalább a Fegyvertárból kredit ellenében behúzható.

Másodszor, jött egy Grafikatervezés című gyűjtemény is, amely a hagyományos nyomtatott média technikáit idézi meg. A fejlesztők szerint „a világos árnyalatokkal és mintákkal teli Grafikatervezés Gyűjtemény színes benyomást tesz az emberre.” Ezzel nem tudnánk vitatkozni még akkor sem, ha akarnánk, mert bár nem minden skin telitalálat, sok jóság van benne a minimalizmus rajongóinak.

Ezeket olvastad már?

Harmadszor, a Sportok és Játéktér gyűjteménnyel állítólag a „sportpályán magát otthonosan érző” játékosokat célozták a fejlesztők. Nem tudjuk, hogy kifogytak a nevekből vagy mi történt itt, de aligha fog bárkinek is a sport eszébe jutni ezekről a skinekről. Legalább van benne egy M4A1-S Fade is, amire biztosan sokak foga fáj majd. A többi viszont elég meh.

Végül, de nem utolsósorban egy ládát is kaptunk, amiben 17 közösség tervezte festés szerepel. Ha a Grafikatervezést minimalistának hívtuk, akkor ez a szöges ellentéte annak. Nem fog mindenkinek bejönni a Galéria tartalma, ebben biztosak vagyunk. Azonban lehet belőle nyitni új Kukri késeket, szóval ha a többi gyűjteményt megunta valaki, akkor valószínűleg ad egy esélyt majd ennek is.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyenek lettek az új skinek, akkor az alábbi képre kattintva megtekintheted a galériánkat, benne az összes új darabbal a három gyűjteményből és a ládából.

Forrás: Valve

Ti mit gondoltok az új skinekről? Melyikre fáj a fogatok a leginkább?

Borítókép: Valve

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár