Csúszik az új Csupasz pisztoly-film, premierdátumot kapott a Glen Powellel érkező Menekülő ember

Csúszik az új Csupasz pisztoly-film, premierdátumot kapott a Glen Powellel érkező Menekülő ember

A Paramount fogta magát, és több filmje premierjét is átpakolgatta. 

A Paramount több, jövőre érkező filmjének premierjét is elcsúsztatta, de kezdjük inkább a jó hírrel, kiderült ugyanis, hogy mikor fut be a Glen Powell főszereplésével érkező Menekülő ember (The Running Man) rebootja: 2025. november 21-én landol a mozikban az Edgar Wright rendezésében készülő új Stephen King-mozi, amelyből 1987-ben már készült egy adaptáció Arnold Schwarzenegger főszereplésével. 

Ami a csúszásokat illeti, a Paramount elég sok blockbusterrel készül a 2025-ös esztendőre, nemrégiben pedig eszközölt is némi változást a megjelenési menetrendet illetően - adta hírül az amerikai IGN. Először is csúszik az új Hupikék törpikék film, ami amolyan félig animációs, félig élőszereplős film lesz, és Rihanna alakítja majd benne Törpillát. Az új törpfilmet 2025. február 14-én mutatták volna be a tengerentúli mozik, de végül július 18-án várható majd a premier. 

A filmvállalat a Liam Neeson főszereplésével érkező Csupasz pisztoly-film premierjét is elhalasztotta, igaz csak néhány nappal: 2025. július 18-áról augusztus 1-jére időzítette át a premiert. Az egyelőre cím nélküli produkcióban a hírek szerint Neeson alakítja a tökkelütött Frank Drebin nyomozót, de Pamela Anderson és Paul Walter Hauser is feltűnik majd benne - utóbbi az Emmy-díjas George Kennedyt váltja Ed kapitány szerepében.

A horror szerelmeseinek ugyanakkor jó hír, hogy a Dakota Fanning főszereplésével érkező Vicious premierjét előrehozták: 2025. augusztus 8-a helyett már február 25-én műsorukra tűzhetik a mozik. A Bryan Bertino rendezte alkotás egy fiatal nőt követ, aki egy késő esti látogatótól kapott furcsa ajándék után az éjszakát egy nyúlüregben tölti, ahol az életéért kell küzdenie. 

Borítókép forrása: IMDb

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.