Andrew Garfield és Florence Pugh úgy belemelegedtek egy ágyjelenetbe, hogy az operatőr inkább elfordult

Andrew Garfield és Florence Pugh úgy belemelegedtek egy ágyjelenetbe, hogy az operatőr inkább elfordult

Állítólag úgy elkapta őket a hév, hogy nem hallották, hogy csapó, vége. 

Rég elmúltak már azok az idők, amikor a forgatások alkalmával a két színészt csak úgy egyszerűen egymásnak eresztették az ágyjelenetek alkalmával. Nagy hollywoodi produkciók esetében ma már szigorúan csak az úgynevezett intimitás koordinátorok felügyeletével forgatnak le pikáns jeleneteket, akik az érintettek legapróbb mozdulatait is figyelemmel kísérik, illetve azért is felelnek a koreografálás mellett, hogy ne fordulhassanak elő visszaélések, a felek pedig a szituációhoz mérten komfortosan érezhessék magukat. Mivel azonban a színészek is emberek, előfordulhat olyan helyzet is, hogy az érintettek között olyannyira megvan a kémia, hogy a kelleténél jobban elfeledkeznek magukról – ez történt állítólag Andrew Garfielddal és Florence Pugh-val is a We Live in Time című film forgatásán.

„Belevágtunk a dologba, és egy kicsit messzebbre mentünk el, mint azt előzetesen terveztük, nem is hallottuk, hogy csapó, vége, annyira biztonságban éreztük magunkat. Csak az volt bennünk, hogy ’rendben, jöjjön a következő lépés, hagyjuk, hogy ez az egész menjen a maga útján’” – árulta el Garfield egy interjú során.

A színész hozzátette, hogy egy ponton arra lettek figyelmesek, hogy mintha túlzottan is belefeledkeztek volna a jelenetbe, és amikor feltekintettek, akkor azt látták, hogy a film operatőre már a fal felé van fordulva.

Az A24 forgalmazásában érkező We Live in Time premierjére a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon került sor a múlt hónapban, ahol Florence Pugh elismerő szavakkal illette John Crawley rendezőt, amiért biztonságos környezet sikerült teremtenie. „Nem tudtam volna végigcsinálni, ha nem érzem magam biztonságban. Egyikünk sem lenne itt John nélkül, ha ő nem biztosítja nekünk ezt a közeget” – fogalmazott az Oscar-jelölt színésznő. 

Borítókép forrása: A24 

Kövess Minket!



Gamer szótár


Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.