Matt Damonnal a főszerepben jön Christopher Nolan következő nagy dobása, a Talks to Star

Matt Damonnal a főszerepben jön Christopher Nolan következő nagy dobása, a Talks to Star

A rendező kitart az Oppenheimer forgalmazójánál, Matt Damonnal jön a következő nagy projektje. 

Christopher Nolan a Tenet után „fájó búcsút" vett a Warner Bros.-tól, és a Universallal dolgozott együtt a hét Oscar-díjat besöpört Oppenheimeren, amelynek középpontjában Robert Oppenheimer állt, aki kulcsszerepet játszott az atombomba megalkotásában. A címszereplőt Cilliam Murphy formálta meg, aki a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-szobrot is bezsebelte a szereppel, de a Peaky Blinders sztárján kívül is bőven akadt nagy név Nolan nagy sikerű életrajzi drámájában: a fontosabb szerepekben Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. és Florence Pugh tűnt fel. Az Oppenheimer a tavalyi nyár legnagyobb slágerfilmje volt Greta Gerwig Barbie babás filmje mellett, amely több mint 975 millió dollárt fialt világszerte, ezzel pedig minden idők legtöbb bevételt hozó életrajzi filmje lett.

Nolan most újabb nagy fába vágja a fejszéjét, és mint kiderült, hű marad a Universalhoz, ugyanis következő projektje, a Talks to Star forgalmazójának is őket választotta. Bár a filmről jóformán semmit sem tudni, a hírek szerint a főszerepben várhatóan Matt Damon tűnik majd fel (már folynak a tárgyalások a színésszel), aki a már említett Oppenheimeren túl a Matthew McConaughey főszereplésével készült Interstellarban is együtt dolgozott a rendezővel. Nolan az Oppenheimerhez hasonlóan forgatókönyvíróként is részt vesz a projektben, feleségével, Emma Thomasszal pedig producerként is adják a nevüket a filmhez, ami a tervek szerint 2026. július 17-én veszi majd be a tengerentúli mozikat. 

Bár a Talks to Star a Universalnál landolt, egyszer sem biztos, hogy a neves rendező örökre elkötelezte magát náluk: a Warner Bros. a maga részéről már korábban is egyértelművé tette, hogy a jövőben nagyon szeretné visszahozni Nolant a fedélzetre.

Borítókép forrása: Universal Pictures 

Kövess Minket!



Gamer szótár