Jön a Neveletlen hercegnő 3., de vajon benne lesz Chris Pine is?

Jön a Neveletlen hercegnő 3., de vajon benne lesz Chris Pine is?

Illene a Disney-nek Chris Pine-t is visszahoznia Nicholas herceg szerepében. 

Néhány napja futott be a nagy hír, miszerint húsz évvel a második film után visszatér a mozivászonra Mia Thermopolis, azaz jön a Neveletlen hercegnő 3. felvonása, ráadásul ezúttal is Anne Hathaway főszereplésével – ezt maga az Oscar-díjas színésznő jelentette be az Instagramon. Bár az új filmről egyelőre nem sok minden derült ki, annyit már tudni, hogy ezúttal is a Disney-nél készül a folytatás, valamint a Raya és az utolsó sárkányt jegyző Adele Lim váltja a rendezői székben az első két film direktorát, a néhai Garry Marshallt, aki 2016-ban hunyt el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés

A Neveletlen hercegnő (The Princess Diaries) első része 2001-ben debütált az akkor mindössze 18 éves Anne Hathaway-jel a főszerepben, aki egy Mia Thermopolis nevű tinédzsert alakított a történetben. A Disney filmje nem saját ötleten alapult, Meg Cabot Neveletlen hercegnő naplója című, nagy sikerű regénysorozata ihlette, amely egy átlagos amerikai tinilányról szól, aki hirtelen azzal szembesül, hogy egy ismeretlen ország trónörököse. Miát egy nap felkeresi sosem látott nagymamája (Julie Andrews), akiről kiderül, hogy egy Genovia nevű ország királynője, a lány pedig a trón jogos örököse. A 26 millió dollárból készült film szépen hozott a konyhára, 165 millió dollárt termelt világszerte, így 2004-ben folytatás is érkezett hozzá Nevetlen hercegnő: Eljegyzés a kastélyban címmel, amelyben Chris Pine játszotta a férfi főszerepet.

Miután a második film története azzal zárult, hogy Mia és Nicholas ellenségből szerelmesek lettek, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy a karaktert megformáló Chris Pine vajon visszatér-e a folytatásban. A színész az NBC Today című műsorában árulta el őszintén, hogy egyelőre halvány lila gőze sincs arról, hogy újra eljátssza-e Nicholas Devereaux szerepét. 

Nem tudok semmit” – mondta a színész.

A show műsorvezetői egyetértettek abban, hogy a Disney nem igazán tudná Pine nélkül elkészíteni a harmadik részt, mire a színész viccesen megjegyezte, hogy akkor hívják fel a Disneyt és Bob Igert [szerk: a The Walt Disney Company vezérigazgatóját].

A Neveletlen hercegnő nem csak Anne Hathaway-nek hozta meg a világhírnevet, de Chris Pine-nak is. A színész év elején vallotta be, hogy a Disney filmje alapjaiban változtatatta meg az életét, és mindössze 400 dollár volt a számláján, amikor elvállalta Nicholas szerepét, amivel 65 ezer dollár ütötte a markát.

Borítókép forrása: Disney 

Kövess Minket!



Gamer szótár