CoD: Egy szörnyeteg lehet a következő MW2-es fegyver

CoD: Egy szörnyeteg lehet a következő MW2-es fegyver

Kis vicces meglepetést hozhat el nekünk a Season 3 Patch.

Április 12-én élesedik a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2 Season 3 frissítése! Ebben a patchben visszakapjuk az eredeti MW2 ikonikus mesterlövészpuskáját, az Interventiont, csak FJX Imperium néven, érkezik a Cronen Squall Battle Rifle, valamint a Pelayo's Lighthouse is bekerül a játékba. Azonban a Call of Duty hivatalos japán Twitter fiókján egy új fegyver tűnt fel, ami először viccesnek, majd ijesztőnek tűnik.

A Call of Duty Japan Tweetjére CharlieIntel, a népszerű leaker lett figyelmes. A tweetben leírják, hogy nemsokára érkeznek a Season 3 új fegyverei, tehát az FJX Imperiom Sniper Rifle, a Cronen Squall Battle Rifle, a Tango 0 Sidearm, ami szintén egy új dolog, valamint egy olyan puska, amelyet nemes egyszerűséggel csak Automatic .50 GS-nek neveznek. A 50. GS sima változata már bent van a játékban, ez gyakorlatilag a Desert Eagle-nek felel meg, csa követi az MW2 trendjét, miszerint egy fegyvert sem hívunk a valódi nevén.

Ha a Call of Duty Japan bejegyzésének lehet hinni (már pedig miért ne lehetne, hisz a hivatalos regionális Twitter-fiókról van szó), akkor ténylegesen kaphatunk egy teljesen automata Desert Eagle-t az Infinity Ward lövöldéjébe. A Call of Duty hivatalos blogján már a fejlesztők is teaselték az új pisztolyokat, ám korábban csak azt mondták, hogy egy "nagyon személyre szabható autopisztoly jön, aminek magas a tűzrátája" valamint egy "nagy kaliberű pisztoly is érkezik, ami halálos lehet azoknak, akik közelmerészkednek". Az előbbi lehet a Tango 0, az utóbbi pedig az Auto Dezi, amire viszont senki nem számított - egyrészt azért mert a 50. GS már bent van a játékban, másrészt pedig azért, mert elég komikusan hangzik, hogy az egyik legikonikusabb nagy kalibuerű pisztoly hirtelen egy SMG gyorsaságával tüzel majd.

Ettől függetlenül mi nagyon várjuk a .50 GS Automata verzióját, amit a Season 3 frissítés megérkezése után ki is próbálunk majd!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Sidearmod?