CoD: Így old fel az MW2 és a Warzone 2 új Battle Rifle-jét!

CoD: Így old fel az MW2 és a Warzone 2 új Battle Rifle-jét!

Közel már az új frissítés, jönnek az új puskák!

A Call of Duty Modern Warfare 2 és a Warzone 2 Season 3 frissítése rengeteg új játékszerrel ajándékozza meg az Operátorokat: kapunk egy új pályát, visszatér az Intervention mesterlövész puska kicsit más néven, valamint egy új Battle Rifle, a Cronen Squall is elérhető lesz az Infinity Ward lövöldéjében. De hogyan tudjuk majd megszerezni az új félautomata csodát?

Az Activision április 6-án jelentette be a Cronen Squallt, amiről azt is elmondták, hogy nem az új Weapon Platform rendszeren keresztül lehet megszerezni a fegyvert. Ez azt jelenti, hogy nem kell köröket fussunk más Battle Rifle-ökkel, hogy a kezünkbe vehessük az új játékszert. A Cronen Squallt elsődlegesen a Season 3 Battle Passből tudjuk kibányászni, ugyanis ebben lesz elérhető - természetesen mindenki számára, a puska nem lesz a Premium Battle Pass mögé zárva. Azt még sajnos nem tudjuk, hogy pontosan hányadik szintet kell elérni ahhoz, hogy megszerezzük a fegyvert.

Persze nem ez az egyetlen módja a Cronen Squall megszerzésének, a DMZ mindig a segítségünkre lesz! Azok a játékosok, akik a Call of Duty Modern Warfare 2 és a Warzone 2 legújabb módjában megtalálják a Battle Rifle-t, és ki tudnak vele extractolni, örökre megkapják azt, így kihagyhatják a Battle Pass grindot. Azonban a türelmetlen játékosoknak is megéri végigmenni a Season 3 BP-n, ugyanis hasonlóan a Cronen Squallhoz, az Intervention is azon keresztül lesz elérhető! Csapjatok le rá április 12 után, amikor bekerül a CoD MW2 és a Warzone 2 Season 3-as frissítése!

Kövess Minket!