CoD: Ütőképes Intervetiont szeretnél? Itt van!

CoD: Ütőképes Intervetiont szeretnél? Itt van!

Végre visszakaptunk, Intervention!

Április 12-én érkezett meg a Call of Duty: Modern Warfare 2 Season 3-as frissítése, amivel több új fegyver került a játékba: megérkezett a Cronen Squall, valamint FJX Imperium néven visszatért a klasszikus Intervention, és a leakek alapján még kapunk egy gyorstüzelő pisztolyt a Tango 0 formájában, valamint érkezik a full auto Desert Eagle, a .50 GS Auto!

Persze a legnagyobb port a mesterlövész puska kavarta, ugyanis tényleg a Call of Duty történetének egyik legikonikusabb fegyverét vissza egy kicsit más köntösben. Az "egyhit Sniper" alaphelyzetben is igen jól szuperál, azonban a legjobb attachment válogatással tényleg a Ranked és Casual lobbyk rémei lehettek a Season 3-ban - amire szükség is lesz, hisz az új szezon új rangsorolt idényt is hozott, és vissza kell jutni a Season 2-ben szerzett rangig, hogy onnan még tovább mászhassunk! Szóval nem is ragoznám tovább, itt van a legjobb FJX Imperiun Loadout!

A legjobb FJX Imperium Loadout:

  • Rear Grip: Skull-40
  • Bolt: FJX Blast
  • Stock: FJX Kilo-Tac
  • Barrel: Fahrenheit 29″
  • Laser: 1MW Quick Fire Laser

Az FJX saját tartozékai nagyon jók, így rögtön két darabot is rászereltem erre a monstrumra. Az FJX Blast retesznek köszönhetően sokkal gyorsabban tudjuk felhúzni a fegyvert, így sokkal gyorsabban tudunk lőni, ami ideális a szűk, MW2 Multiplayer pályákon. Az FJX Kilo-Tac tus gyakorlatilag az összes fontos statisztikán segít, köztük a mobilitáson is, így sokkal könnyebben tudunk pozíciót váltani a tűzharcok előtt és után. A Fahrenheit 29" puskacső a bullet velocityt tornázza feljebb, ami egy Snipernél kulcsfontosságű, míg a Quick Fire Laser az ADS sebességet és a Sprint to Fire időt csökkenti, tehát még ütőképesebbek leszünk több célpont ellen is. Végül, de nem utolsó sorban jön a Skull-40 Rear Grip, ami kimaxolja az ADS Speedet, tehát lehet gyűjtögetni a klipeket a montage-videókhoz.

Összességében az FJX Imperium tökéletesen visszaadja azt az érzést, amit a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2 Intervention fegyverétől kaptunk, azonban benne van a modernitás, így nem érződik lassúnak vagy darabosnak. Próbáljátok ki ti is a régiúj puskát, akár Rankeden, akár Casual meccseken!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Snipered a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben?