Bemutatkozott az új Fnatic! - Bár ne tette volna!

Bemutatkozott az új Fnatic! - Bár ne tette volna!

Hááát... kíváncsiak leszünk erre a csapatra.

Egyre közelebb vagyunk a 2023-as nyári átigazolási szezon végéhez. Rengeteg csapat jelentette be új felállását, többek között a NiP, a FURIA, a Liquid, a Complexity, az Astralis, a Vitality és a NaVi, de azért van még egy-két nyitott kérdés. Nem tudjuk mi lesz például a Cloud9-nal vagy a MOUZ-zal  és egészen eddig azt sem tudtuk, hogy milyen csapattal vág neki 2023 második felének a Fnatic. Azt már pár napja bejelentették, hogy FASHR és nicodooz búcsút intett a Fnaticnak, most pedig a helyükre érkező új játékosokat is megmutatták.

Nem titok, hogy szívemhez közel áll a Fnatic és legyen aktuálisan bármilyen csapatuk is, akkor is szorítani fogok nekik. Még a jelenlegi ötösnek, pedig őszintén megmondom, nem tűnik túl impozánsnak.

Ezeket olvastad már?

A Fnatic ugyanis most sem mert vagy talán nem is tudott nagyot igazolni, helyette beérték a középkategóriával. Persze kár lenne meccsek nélkül leírni egy csapatot, de tény, hogy nem ez a felállás tűnik a legacélosabbnak. Bár, amíg a NaVi úgy gondolja, hogy Aleksib lesz számukra a tökéletes... még akár ez a Fnatic is kép4es lehet valamire.

Egy szónak is száz a vége, a Fnatic a MOUZ-ból kitett Christopher "dexter" Nongot és a mindeddig az LDLC-ben próbálkozó, francia Aurélien "afro" Drapiert igazolt le. Utóbbi az AWP-t forgatja majd, előbbi pedig az irányítást veszi át meziitől, ami mindenképpen üdvözölendő dolog. A Fnatic következő versenye az IEM Köln lesz, kíváncsian várjuk, hogy ott mire lesz képes ez a csapat.

A Fnatic új csapata

  • Freddy "KRIMZ" Johansson
  • Fredrik "roeJ" Jørgensen
  • William "mezii" Merriman
  • Christopher "dexter" Nong
  • Aurélien "afro" Drapier
  • Jamie "keita" Hall (edző)

Kövess Minket!



Gamer szótár