Egy Vitality elleni showmeccsen debütál az új NAVI

Egy Vitality elleni showmeccsen debütál az új NAVI

Az eseményen lehet láthatjuk egy csapatban játszani s1mple-t és ZywOo-t.

Péntek este hivatalosan is bejelentette a NAVI, hogy a régóta pletykált ötössel vágnak bele az őszi szezonba. És szerencsére már nem is kell sokat várni arra, hogy egy szerveren láthassuk s1mple-t, b1tet, IM-et, jL-t és Aleksibet. Ugyanis július 8-án egy showmeccs keretein belül összecsapnak a vérfrissítésen átesett Vitalityvel!

A showmeccset a két szervezet közös szponzora, a GG.BET szervezi. A minőséget pedig mi sem jelzi jobban, minthogy rendkívül kreatívan el is keresztelték ezt „Match of LeGGends”-nek. Igen, két G-vel, mert ugye GG.BET és abban két G van, na értitek. A mérkőzésre július 8-án 18:00-kor kerül sor online, de élőben fogják adni Twitch-en, így bárki megnézheti.

Ezeket olvastad már?

Viszont nem csak a rendes csapatokat láthatjuk majd egymás ellen, mert menetközben a felek játékosokat fognak cserélni egymás között. Szóval még az is megtörténhet, hogy láthatjuk s1mple-t és ZywOo-t egy csapatban játszani, ami nem túl fer a többiekre nézve, de legalább van olyan izgalmas, mint az új NAVI-felállás. Tehát nekünk, nézőknek nincs mit veszítenünk ezzel a jövő szombati mókával. Pláne, mert az őszi szezon hivatalosan csak öt nappal ezután indul.

Borítókép: GG.BET


Kövess Minket!



Gamer szótár