A Complexityben folytatja a Liquid sztárja

A Complexityben folytatja a Liquid sztárja

Az EG-s tárgyalások sikertelensége után mégis elfogadta EliGE Jason Lake ajánlatát.

A Liquiddel kapcsolatos változásokról szóló pletykák miatt a hét egyik nagy kérdése az volt, hol köthet ki EliGE, aki nyolc év után elveszítette a helyét a kezdőben. Egy időben úgy tűnt, hogy az EG lesz a befutó, valamint nyilván megkereste őt a harmadik nagy NA org, a Complexity is. Azonban az előbbi projekt jobban tetszett neki, így első alkalommal Jason Lake nem járt sikerrel abban, hogy megszerezze Észak-Amerika történetének egyik legjobb játékosát.

Tegnap aztán a semmiből jött a hír, hogy az EG-s projekt a kukába került. A coL pedig ezt kihasználva adott még egy ajánlatot EliGE-nek az utolsó pillanatban – ennek köszönhetően a Liquid egykori sztárja új otthonra talált. És még az is belefért az idejükbe, hogy egy vicces videóban megörökítsék ezt a kálváriát.

A Complexity csapatából FaNg került ki, őt a szervezet az átigazolási listára tette. A cseréhez nyilván kellett egy jó adag szerencse is, hiszen EliGE-kaliberű játékosok ritkán kerülnek a piacra úgy, ahogyan most is történt. Viszont ennél jobbkor ez nem is jöhetett volna az orgnak, mert az elmúlt hónapokban elég felemásan muzsikált a csapat, a meccseik kétharmadát elveszítették.

FaNg mindössze 0,95-ös átlagos HLTV-ratinget hozott össze ebben az időszakban a még a papíron náluk jóval gyengébb ötösök ellen is. Persze EliGE sem volt a topon az utóbbi időkben, bár azt le lehet tudni annak is, hogy YEKINDAR érkezése óta állandóan csak szerepcserék mentek. Viszont, ha fragelni még nem is fog ezerszer jobban a Liquid egykori játékosa FaNgnél, a tapasztalata rendkívül hasznos lesz az egyébként elég fiatal Complexity játékosok számára.

A Complexity új felállása

Johnny „⁠JT⁠” Theodosiou
Ricky „⁠floppy⁠” Kemery
Håkon „⁠hallzerk⁠” Fjærli
Michael „⁠Grim⁠” Wince
Jonathan „⁠EliGE⁠” Jablonowski

Tiaan „⁠T.c⁠” Coertzen

Justin „⁠FaNg⁠” Coakley (átigazolási listán)

Borítókép: Complexity

Kövess Minket!



Gamer szótár