Sikeres kupát tudhatunk magunk mögött!

Sikeres kupát tudhatunk magunk mögött!

A vasárnapi napon szép számmal szerepeltünk magyarok az ESL Go4Fifa kupán, melynek 50 Euro volt a fődíja.

A múlt heti PC-s Go4Fifa kupán 9 magyar versenyző indult neki a versenynek, ezt a számot sikerült erre a hétvégére megduplázni, így már 18 magyar résztvevőnek lehetett szurkolni a jó eredményekért a virtuális gyepen.

Annak ellenére, hogy a legtöbb hazai játékos gyorsan kiesett (ami talán annak köszönhető, hogy sok újonc vágott bele a megmérettetésbe), a második körbe 4 magyar jutott tovább, a harmadik körre hárman, a 16 legjobb európai játékos közé pedig végül Ronaldo77 jutott be, akinek külön gratulálunk, ő volt a legeredményesebb magyar játékos a versenyen! Az ágrajzot itt tudjátok megnézni.

A dobogó alsó fokára Spz-Beja (Fr) állhatott fel. A döntő egy bolgár-orosz párharcot hozott, amit végül egy szoros összecsapásban az Orosz Faber_Castell_17-nek sikerült megnyernie 2:1-es végeredménnyel sezer03 ellen.  

Xboxon is igen kecsegtető a helyzet. GlobularAphid79 eddig kétszer képviselte hazánkat a hónap végi döntőkön, és most is sikerült neki bejutnia. Természetesen arról a fináléról is beszámolunk majd.

Jelenlegi helyzet Xboxon pontok szerint:
xbox-go4fifa

A versenyek most vasárnap sem maradnak el, másfél hónappal az új FIFA bejelentése előtt még bőven van idő arra, hogy a magyarok megmérettessék magukat európai szinten FIFA16-ban!

A következő PC-s versenyre ITT, PS4-es versenyre ITT, XBOX versenyre pedig ITT tudtok nevezni!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!