Pro Club változások jönnek a FIFA17-ben!

Pro Club változások jönnek a FIFA17-ben!

Egyre inkább úgy néz ki, hogy tényleg minden idők legjobb FIFA játékát kapjuk idén!

Kezdtük az hinni, hogy a FIFA minden évben csak megveteti magát, de nem hoz érdemi újításokat. Idén úgy tűnik, hogy a FIFA17 merőben másképp lesz! Új motor, sztori mód, profi liga, és most még a Pro Club játékmódot is kicsinosították! A FIFA17 PC-s, XBOX One-os és PS4-es verziójában egy teljesen új, még valósághűbb játékos fejlődési rendszert épített be nekünk az EA. A visszajelzések alapján nagyobb hangsúlyt fektettek a testreszabásra, így kapunk egyénire szabható mezeket, címereket is.

Röviden először a Pro Club játékmódról

Alapvetően egy 10 osztályos bajnokság, ahol különböző társaságok mérik össze erejüket, méghozzá 11v11-es formában. Mindenki egy játékost, a saját karakterét irányítja a saját posztján, és segít hozzátenni mindenki egy picit a győzelemhez. Az országok válogatottjai is ilyen játékmódban mérik össze tudásukat, ráadásul a magyarok nem is szerepelnek rosszul a nemzetközi porondon. Nekem az egyik legkedveltebb játékmódom, csak sajnos a legnehezebb is. Nehéz csapatot alakítani, folyton legalább 7-8 ember szükséges az eredményes gyakorláshoz. Meg kell ismerni egymás játékát és mindenkinek alkalmazkodni kell egy kicsit. Ez a legnehezebb benne. Sajnos hivatásos, profi esport FIFA csapat még nincs, de szerintem egy kiváló lehetőség rejtőzik benne, ugyanis minden adott az esport formára, arról nem is beszélve, hogy hány topcsapat szerződtetett az elmúlt hónapokban FIFA játékos(oka)t.

Játékos fejlődés

A játékos fejlődés teljesen megváltozott a FIFA17-re. Az új rendszer a meccsek utáni értékelésre, az összjátékra és a csapatmunkára helyezi a hangsúlyt. Ezáltal a lehető legélethűbben tudjuk utánozni a valós futballcsapat fejlődését.

Meccs értékelés

Miután véget ért a meccs, kapunk egy értékelést egy 1-től 10-ig terjedő skálán skálán. Az értékelés sok mindentől függ. Bizonyos szempontoktól (pl. poszt) függően játékosunk értékei más-más tempóban fognak fejlődni, például, egy csatár lövőereje gyorsabban fog nőni, mint egy védőé. Diagrammon figyelhetjük játékosunk fejlődését. Képesek leszünk minden egyes meccs végén az összes tulajdonságunk növekedését egyesével figyelni. 

Képességek

Adhatunk különféle képességeket játékosunknak, a fejlődés gyors ütemének érdekében. Lesznek képességpontok is a játékban, amiket eloszthatunk két meccs között. ezáltal különféle fizikális, védekező, cselező, passzoló, lövő, gyorsasági, vagy kapus képességekre tehetünk szert. Ha óriási bedobást akarunk magunknak, vagy fürgeséget, az csak rajtunk múlik, hogyan osztjuk el a pontjainkat. Minden képességnek más ára van, szóval legyünk megfontoltak, amikor kiválasztjuk, mit szeretnénk fejleszteni, mert pontokat csak a meccsek után kapunk.

*Nem végleges

Személyre szabás

Újabb érdekes funkció, amit sokan kértek az új játékba.

Mezek

24 Különféle mezváltozat elérhető a FIFA 17-ben, amit teljesen személyre tudunk szabni ízlésünktől függően. Lehet elsődleges, másodlagos, sőt még harmadlagos színt is választani, hogy minél egyedibb legyen szerelésünk. 

Címerek

Végletekig személyre szabható címer, hogy tényleg magunknak érezzük a klubot. Lehetőségünk van címer megcsókolós gólörömre is, ne fogjuk vissza magunkat. 

Összegezve, ráfért már a ráncfelvarrás a Pro Clubra is, ahol tényleg megtudjuk mutatni, mennyire vagyunk csapatjátékosok.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!


#ea